Άνετος κι ωραίος ο Παναθηναϊκός

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011


Με όπλο την άμυνα ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Πτολεμαίδα με 9-3 στο παιχνίδι που άνοιξε την αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Μπροστά σε 300 περίπου οπαδούς που δημιούργησαν μια «καυτή» ατμόσφαιρα» οι φιλοξενούμενοι
μετά το πρώτο ημίχρονο βρήκαν τις επιθετικές λύσεις και καθάρισαν τον αγώνα, φθάνοντας στο τέλος με άνεση στην 5η φετινή του νίκη.
Κουντουδιός: «Μπορούμε την ανατροπή»
Το παιχνίδι αποτέλεσε για τον Παναθηναϊκό πρόβα τζενεράλε εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το Γιούρο Καπ.
Εκεί ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει την ήττα με 8-6 στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ προκειμένου να περάσει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
«Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ο Πανιώνιος είναι το φαβορί, αγωνίζεται στην έδρα του κι έχει τον πρώτο λόγο, αλλά εμείς αγώνα με τον αγώνα ανεβάζουμε ρυθμό και μπορούμε να ανατρέψουμε τη διαφορά των δύο γκολ» δήλωσε στο SentraGoal από την Πτολεμαίδα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός.
Το έσκασε πληρωμένος
Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τον ξένο παίκτη του, τον Αμερικάνο φουνταριστό Τζέικομπ Μέρφι ο οποίος έφυγε από την ομάδα χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.
«Ηταν ο μόνος πληρωμένος στην ομάδα, ήδη είχε πάρει 3000 δολάρια. Εφυγε μέσα στη νύχτα. Μόλις γυρίσαμε από τα Χανιά το βράδυ της Τετάρτης (2/11), το ξημερώματα της Πέμπτης (3/11) αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη» είπε στο SentraGoal ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαγιαννάκης.
Πλέον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκινούν στην αναζήτηση νέου ξένου παίκτη, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο β' γύρο του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 1-3, 0-3
ΠΑΟΚ (Παπαγιαννάκης): Παυλίδης 1, Ποντικέας 1, Παππάς 1.
Παναθηναϊκός (Κουντουδιός):
Γιώργος Αφρουδάκης 3, Κομάντινα 2, Στελλάτος 2, Αληχανίδης 1, Τσόκας 1.
ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ