Χατζηθεοδώρου-Ολυμπιακός όπως Τόλης-Τζούλια

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Διαστάσεις διαζυγίου τύπου… Τόλη Βοσκόπουλου – Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν έχει πάρει ακόμα ο χωρισμός του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου με τον Ολυμπιακό, ευτυχώς για τον ελληνικό αθλητισμό. Αλλά μόνο το γεγονός ότι διατηρείται ένα χρόνο τώρα σταθερά σε θερμοκρασία ζέσης (βρασμού) η απόσταση
μεταξύ τους, κάτι που φάνηκε και προχθές στο ματς με τη Χίο, αποδεικνύει πόσο μεγάλος ήταν ο έρωτάς τους. Ο Χατζηθεοδώρου κι ο Ολυμπιακός πορεύτηκαν μαζί σχεδόν 15 χρόνια. Πέρυσι τον Αύγουστο, όταν οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε περικοπές των συμβολαίων, επήλθε ο χωρισμός. Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» είχε προαποφασίσει να τελειώσει τον αρχηγό της και ο τότε πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Συγγελίδης είχε κάνει το λάθος να το εκμυστηρευτεί σε κάποιους από τον Ιούνιο κιόλας, δεσμεύοντάς τους να μη μιλήσουν.
Ετσι, ορισμένοι γνώριζαν ότι στόχος του Ολυμπιακού ήταν να μη συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Αλλωστε, είχε επέλθει ρήξη και εντός εκείνης της σεζόν (2009-2010) στη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Πάτερο. Δεν ήταν τόσο δεμένοι όσο τις προηγούμενες χρονιές. Αλλοι εξύφαιναν το τέλος του Τεό κι άλλοι σιωπούσαν.
Ηξεραν και με ποιον τρόπο θα το πετύχαιναν. Στην πραγματικότητα δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα, αλλά εκεί κατέληξε. Θα τον τρέλαινε μια τέτοιου τύπου μείωση συμβολαίου και την έπραξαν στο πλαίσιο των περικοπών. Τους βγήκε απόλυτα το «σχέδιο Χατζηθεοδώρου». Χτύπησαν στον εγωισμό του και βρήκαν διάνα. Αν τους έλεγε «ναι» στην προσφορά, και πάλι θα είχαν πετύχει, καθώς θα είχαν μειώσει δραματικά το συμβόλαιό του κι ενδεχομένως οριστικά την… πυγμή του μέσα στην ομάδα. Αυτή ήταν η αρχή…
«Του προτείναμε περισσότερα (55.000 ευρώ) απ' όσα του έδωσε η Παρτιζάν (25.000) στην οποία πήγε» απάντησαν στις φωτογραφικές κατηγορίες του Χατζηθεοδώρου περί διωγμού οι «ερυθρόλευκοι».
Η συνέχεια θυελλώδης! Μία συνέντευξη Τύπου–«κατηγορώ» του παίκτη, ο οποίος μετά πήγε στο Βελιγράδι και έπαιξε ακόμα κι αντίπαλος με τον Ολυμπιακό (που τον τίμησε στο ματς του Πειραιά) στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Τότε δεν ήθελα ούτε να σουτάρω και είπαν ότι είμαι τελειωμένος» έλεγε χθες στον Sentra και τον Β. Σκουντή ο 35χρονος άσος της Χίου μιλώντας για όσα ακολούθησαν του ντέρμπι της νέας του ομάδας με τους Πειραιώτες.
Μετά όμως ο Χατζηθεοδώρου προχώρησε σε αγωγές, οι οποίες έφεραν σε δύσκολη θέση τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού που δεν είχε καμία εμπλοκή στα γεγονότα του καλοκαιριού του 2010. Το ΔΣ του Ολυμπιακού δεν πίστευε ότι ζητά αποζημίωση για τη σεζόν 2010–2011 λόγω διακοπής συμβολαίου! Ακολούθησαν οι έντονοι πανηγυρισμοί του στα πέντε γκολ που πέτυχε απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Ο Χατζηθεοδώρου έχει προσωποποιημένη κόντρα, αλλά ο «ερυθρόλευκος» κόσμος που τον αγάπησε είναι αυτός που απογοητεύεται…
Χείμαρρος ο «Τέο»
Ο Χατζηθεοδώρου ήταν χειμαρρώδης χθες, μιλώντας στο Sentra FM. Τόνισε ότι δεν έκανε χειρονομίες προς τον πάγκο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, επικαλέστηκε το βίντεο του αγώνα και παραδέχθηκε ότι πανηγύρισε έντονα.
Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μίλησαν για χειρονομίες. «Εκανες σχέδια προς τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ετσι κάνουν οι φίλοι; Δεν ντρέπεσαι;» είπε μεταξύ άλλων μέσα στο αεροπλάνο ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Θόδωρος Βλάχος στον «Τέο».
Ο Βλοντάκης τους παρακάλεσε να μη γίνει θέμα μέσα στο αεροπλάνο και να τα πουν μόλις προσγειωθεί. «Ισως δεν τον ενδιέφερε να ασχοληθεί γιατί έχασε η ομάδα του και ποια είναι τα αίτια της ήττας» είπε ο Χατζηθεοδώρου.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ