Ιωνίδεια 2011

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η αγωνιστική ομάδα του Α.Κ.Ο.Χαλκίδας συμμετείχε με 14 αθλητές-τριες στους κολυμβητικούς αγώνες "ΚΕ Ιωνίδεια 2011", που διοργάνωσε ο Ιωνικός Νίκαιας με τη συμμετοχή 900 αθλητών-τριων από την Αθήνα και την περιφέρεια. Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της ομάδας μετά από ένα μήνα που άνοιξε το κολυμβητήριο. Τα καινούρια «δελφίνια» της αγωνιστικής έδειξαν ότι μπορούν να είναι το μέλλον της ομάδας. Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ήρθε πρώτος στη κατηγορία του στα 100 και 200 μέτρα πρόσθιο με εντυπωσιακούς
χρόνους. Επίσης δύο χρυσά στην κατηγορία της κέρδισε και η 13χρονή Πασσά Παναγιώτα με επίσης πολύ καλούς χρόνους. Ακόμα πολύ καλές επιδόσεις και θέσεις στην οκτάδα έκαναν και ο Μόσχος Βασίλης στα 200 και 400 Μικτή Ατομική, ο Αναστασίου Δημήτρης στα 1500 ελεύθερο, Κατσικαβάλης Παναγιώτης στα 400 μέτρα ελεύθερο, Συρόγιαννη Αθανασία στα 100 μέτρα ελεύθερο Συμμετείχαν επίσης με πολύ καλούς χρόνους και θέσεις στην οκτάδα της κατηγορίας τους οι: Χονδρός Μιχάλης, Ξανθόπουλος Γιώργος, Ζούνης Γιώργος, Μαραθωνίτης Σπύρος, Μάντζαρής Γιάννης, Χονδρός Χρήστος, Παπαδήμα Μυρτώ.
Επόμενοι αγώνες για τους 13χρονούς είναι στο 9ο Φεστιβάλ Κολύμβησης που θα γίνει στο ΟΑΚΑ  με την συμμετοχή και της προαγωνιστικής ομάδας.
ΠΗΓΗ:akox87.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ