Καταδικαστική ήττα για τη Βουλιαγμένη

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011


Την ήττα που της μειώνει στο ελάχιστο τις ελπίδες πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Champions League γνώρισε η Βουλιαγμένη από την Μπούντβα με 11-10 στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.

Η Βουλιαγμένη στην 4η στροφή της φάσης των ομίλων είχε την ευκαιρία, κερδίζοντας την Μπούντβα. να πάρει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης για τη 2η προνομιούχα θέση του Α' γκρουπ, έναντι της ομάδας του Μαυροβούνιου και του Ολυμπιακού, αλλά δεν μπόρεσε να αντεπεξέρθει στην κρισιμότητα του αγώνα.
Με κακή αμυντική λειτουργία, βρέθηκε από την αρχή να κυνηγά στο σκορ.

Η Μπούντβα με τον φουνταριστό της Νίκολα Βούκσβεβιτς να κάνει ό,τι θέλει, πετυχαίνοντας πέντε γκολ, πήρε από την αρχή διαφορά τριών γκολ και είχε τις λύσεις να τη διατηρεί σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Οι «μπέμπηδες» στο τέλος πήγαν να σώσουν ένα χαμένο παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία με τον Διονύση Καρούντζο να «κλέψουν» την ισοπαλία, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ κι έτσι πήγε στράφι και το διπλό που είχε βγάλει η Βουλιαγμένη στις 26 Νοεμβρίου στην έδρα της Μπούντβα με 9-8.
Η Βουλιαγμένη πήρε κεφάλι στο σκορ με περιφερειακό γκολ του Δημήτρη Τίγκα (1-0), αλλά η Μπούντβα πήρε αμέσως τα ηνία.
Ισοφάρισε με τον Ντάρκο Μπρούλιαν, πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Βούκσεβιτς (φουνταριστό) και Τρμπόγιεβιτς (5μ), προηγήθηκε 3-1 και σε άλλες δύο περιπτώσεις ο Κωνσταντίνος Τσαλκάνης έσωσε τη Βουλιαγμένη στον παίκτη λιγότερο.
Η ομάδα του Μαυροβούνιου με πέναλτι του Τζόκιτς πήρε προβάδισμα 4-1, αλλά οι παίκτες της Βουλιαγμένης με δύο γκολ σε ισάριθμες επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω εκφρασμένες από τους Βουλγαράκη και Μυλωνάκη μείωσαν άμεσα σε 4-3.
Όμως η Μπούντβα βρέθηκε και πάλι στο συν τρία (6-3), με αυτογκόλ του Χρήστου Αφρουδάκη (σε προσπάθεια να διώξει την μπάλα από τον αντίπαλο φουνταριστό, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του) και του Νίκολα Γιάνοβιτς, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο 6-4 με εύστοχο πέναλτι του Χρήστου Αφρουδάκη.
Το γκολ στην εκπνοή της επίθεσης από τον Αγγελο Βλαχόπουλο έκανε το 6-5, αλλά η Μπούντβα είχε τις λύσεις για να βρεθεί πάλι στο +3 (8-5) με περιφερειακή «βόμβα» του αριστερόχειρα Ντανιάν Ντανίλοβιτς και γκολ του Νίκολα Βούκσεβιτς στον παίκτη παραπάνω.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι με τον Γιάνκο Ράντοβιτς πήραν διαφορά τεσσάρων γκολ (9-5), ένα λεπτό πριν από το τέλος του γ' οκταλέπτου, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται ξανά στο κυνήγι.
Τα γκολ των Μυλωνάκη και Κουρλιάφτη στον παίκτη παραπάνω, μείωσαν εκ νέου το σκορ στο 9-7 αλλά ο Νίκολας Βούκσεβιτς, με το 4ο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 10-7.
Ο Χρήστος Αφρουδάκης σκόραρε με πέναλτι για το 10-8, 4:00 πριν από το τέλος, όμως ο Βούκχσεβιτς ήταν ασταμάτητος και από τα δύο μέτρα φάνηκε να εκτελεί τη Βουλιαγμένη, κάνοντας το 11-8, 2:30 πριν από το τέλος.
Οι «μπέμπηδες» έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια και πήγαν να γυρίσουν ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι.
Ο Βλαχόπουλος πέτυχε γκολ στην κόντρα, 11-9 (1:30), ο Διονύσης Καρούντζος μείωσε στον παίκτη παραπάνω σε 11-10, 47'' πριν από το τέλος, η Βουλιαγμένη 20'' πριν από το τέλος κέρδισε αποβολή, αλλά αυτή τη φορά ο Καρούντζος από την ίδια θέση στην εκπνοή του αγώνα είδε τον τερματοφύλακα της Μπούντβα, Ντέγιαν Λάζοβιτς να αποκρούει και να κρατά τη νίκη για την ομάδα του.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 2-3, 4-2
Βουλιαγμένη (Λοράντος): Μυλωνάκης 2, Χρ. Αφρουδάκης 2, Βλαχόπουλος 2, Τίγκας 1, Βουλγαράκης 1, Κουρλιάφτης 1, καρούντζος 1.
Μπούντβα (Πεγιάκοβιτς): Βούκσεβιτς 5, Ντ. Μπρούλιαν 1, Τρμπόγιεβιτς 1, Τζόκιτς 1, Λιουμπάνοβιτς 1, Ντανίλοβιτς 1, Ράντοβιτς 1.
Η βαθμολογία του Α' ομίλου
(Σε 4 αγώνες)
1.Πριμόριε (34-25) 9
2. Μπούντβα (35-36) 6
3.Ολυμπιακός (23-28) 3
4.Βουλιαγμένη (35-38) 3
*Ολυμπιακός και Πριμόριε έχουν από τρεις αγώνες

ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ