Νέα βράβευση για τα «χρυσά» κορίτσια

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011


Μια ακόμα βράβευση για την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαγκάη. Αυτή τη φορά τα «χρυσά» κορίτσια τιμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης από την Ελληνοαμερικανική
Ενωση τίμησε την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, απονέμοντας βραβεία και τιμητικές υποτροφίες.
«Η πρωτοβουλία για τη βράβευση της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών ανήκε στην Ενωση αποφοίτων αμερικανικών πανεπιστημίων της Ελλάδας.

Σκεφτήκαμε ότι το κατόρθωμα της Εθνικής ομάδας να αναδειχθεί Παγκόσμια πρωταθλήτρια, κάτω από δύσκολες συνθήκες, χωρίς υποστήριξη, παρά μόνο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους και έπρεπε να αποτίσουμε και εμείς φόρο τιμής σε αυτή την ομάδα.


Πέρα από τα βραβεία, προσφέρουμε υποτροφίες σε όλες τις παίκτριες, να παρακολουθήσουν προγράμματα στην Ελληνοαμερικανική Ενωση, σπουδές δηλαδή στην Ελλάδα, που μπορούν να συνεχιστούν στις ΗΠΑ», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης, Λεωνίδας Κόσκος, δήλωσε
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, τόνισε: «Τη στιγμή που κάποιοι με τη συμπεριφορά και τις πράξεις τους, έχουν οδηγήσει μία ολόκληρη χώρα να τη λοιδορεί όλος ο πλανήτης και να την απαξιώνουν, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την προσπάθειά μας, μία προσπάθεια που στηρίχτηκε στις δικές μας δυνάμεις και στη στήριξη μόνο της Ομοσπονδίας.

Μία προσπάθεια που έγινε με τη θέληση, το πάθος και την καρδιά μας. Αυτοί οι άνθρωποι μας τιμούν και μας προσφέρουν πράγματα που δεν έχει προσφέρει η Πολιτεία».
Η διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Αντωνάκου, ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνοαμερικανική Ενωση για την τιμητική βράβευση που μας έκανε. Οι άνθρωποί της απέδειξαν έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθειά μας».
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ