Στην Τεργέστη το Προολυμπιακό γυναικών

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011


Στην Τεργέστη το διάστημα 15-22 Απριλίου 2012 θα κριθούν τα τελευταία εισιτήρια για το τουρνουά υδατοσφαίρισης γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Στο Λονδίνο θα πάρουν μέρος οκτώ συνολικά ομάδες.
Από αυτές η μία είναι η διοργανώτρια Μεγάλη Βρετανία, η οποία αυτόματα καταλαμβάνει τη θέση της ευρωπαϊκής ηπείρου.
Οι ΗΠΑ είναι η δεύτερη ομάδα που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της κερδίζοντας τον Καναδά και παίρνοντας τη θέση της αμερικανικής ηπείρου.
Από εκεί κι έπειτα άλλες δύο θέσεις θα δοθούν από την Ασία, εκτός απρόοπτου τη φιναλίστ του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Σαγκάη, Κίνα και την Ωεκανία (Αυστραλία).
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι εάν θα γίνουν αγώνες πρόκρισης και στην Αφρική. Εάν γίνουν αυτόματα στην Τεργέστη και στο Προολυμπιακό τουρνουά θα δοθούν τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια για το Λονδίνο, σε αντίθετη περίπτωση οι θέσεις θα είναι τέσσερις.
Για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου από τη «μαύρη» ήπειρο υπήρξε μόνο η Νότια Αφρική, είναι η μοναδική αφρικανική χώρα που λαμβάνει μέρος στο World League και η FINA την έστειλε στο Προολυμπιακό της Ωκεανίας.
Όπως και να έχει στην Τεργέστη αναμένεται να γίνει «πόλεμος», μιας και για την πρόκριση θα παλέψουν η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελλάδα, η Ολυμπιονίκης Ολλανδία, η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσία, η γηπεδούχος Ιταλία, αλλά και οι Ισπανία, Καναδάς, Ν. Ζηλανδία και Γερμανία.
Να σημειωθεί ότι από το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Αϊντχόφεν, θα δοθούν και τα εισιτήρια πρόκρισης για το Προολυμπιακό της Τεργέστης.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ