«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι»

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Πριν από μερικές ημέρες ο τεχνικός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών Γιώργος Μορφέσης μέσα από το «Goal» είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για την αδιαφορία της πολιτείας στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τον ίδιο, αλλά κυρίως τις παίκτριες της πρωταθλήτριας Κόσμου. Μια συνομιλία
με τη Σταυρούλα Αντωνάκου για την αγωνιστική κατάσταση της εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του ερχόμενου μήνα στο Αϊντχόφεν απλά μετατράπηκε σε μια «έκρηξη» από την 29χρονη διεθνή περιφερειακό του Ολυμπιακού.
«Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, εμάς τις παίκτριες μας απασχολούν κι άλλα πράγματα και κυρίως τα άλυτα προβλήματα και οι υποσχέσεις που ακούσαμε από τα επίσημα χείλη της πολιτείας μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Σαγκάη» μας είπε η αρχηγός του Ολυμπιακού και συνέχισε:
«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, είμαστε σε οριακό σημείο, δεν έχουμε δει το παραμικρό. Περιμένουμε ακόμα το πριμ από το Ευρωπαϊκό του 2010 στο Ζάγκρεμπ (η Εθνική κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο), που ήταν το πρώτο που μας είχαν υποσχεθεί. Ο Σεπτέμβριος για το πριμ του Ζάγκρεμπ έγινε Δεκέμβρης και τώρα Ιανουάριος.
Περιμένουμε τόσον καιρό να γίνει κάτι στο θέμα του διορισμού. Αν το σκεφτείς, δεν τους κοστίζει τίποτα, πόσες είμαστε οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες;
Από χρήματα δεν έχουμε πάρει τίποτα, δεν βρίσκουμε άνθρωπο να μιλήσουμε και στην πρόσφατη γιορτή του ΠΣΑΤ ακούσαμε ξανά υποσχέσεις, αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα κι όταν βλέπουν κάμερες εμφανίζονται.
Στο δρόμο ο κόσμος μάς λέει: ''Συγχαρητήρια, φτιάξατε τη ζωή σας'', πιστεύουν ότι με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εμείς πήραμε ένα σωρό χρήματα, αλλά είμαστε σε ακόμα χειρότερη μοίρα.
Είμαι εκνευρισμένη, βρίσκομαι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο και στην εθνική ομάδα κι αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Εχουμε φέρει τη μέγιστη επιτυχία κι αν μέσα στη νέα χρονιά δεν πετύχουμε τους στόχους μας, θα μας πουν αποτυχημένες και θα μας ξεχάσουν τελείως.
Εμείς δεν χάνουμε το στόχο μας, θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, είμαστε αγαπημένες μεταξύ μας, απλά θα θέλαμε να έχουν λυθεί κάποια προβλήματα.
Ολο αυτό το διάστημα κρατήσαμε μια στάση, αποφεύγαμε να μιλάμε για τα προβλήματα, είχαμε αποφασίσει να μη μιλάμε.
Εγώ ξέρω ότι μας ζητάνε επιτυχίες, μετάλλια, αλλά κάναμε Χριστούγεννα χωρίς να πάρουμε ευρώ. Ο,τι έχουμε κερδίσει έχει έρθει με πολύ κόπο, περιμέναμε τουλάχιστον να έχουν κάνει το αυτονόητο. Δεν είναι στη φιλοσοφία μας να γκρινιάζουμε, πατάνε στο γεγονός ότι αγαπάμε το πόλο. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη εδώ και τέσσερις μήνες».
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ