Διαθεσόπουλος: «Μοναδική στιγμή»

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τα βραβεία του ΠΣΑΤ, αφού ο υγρός στίβος ήταν αυτός που κυριάρχησε.Στην ανάδειξη του Σπύρου Γιαννιώτη, της Μαριάννας Λυμπερτά και της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, ως κορυφαίοι του 2011, στα βραβεία του ΠΣΑΤ,
αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος: «Ήταν μια μοναδική στιγμή στην ιστορία, όχι μόνο της ΚΟΕ, αλλά του ελληνικού αθλητισμού, ο υγρός στίβος να κατακτήσει την 1η θέση στις συγκεκριμένες κατηγορίες, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ από το 1976, όταν και ξεκίνησε η βράβευση του ΠΣΑΤ στις τρεις κορυφαίες κατηγορίες, του καλύτερου αθλητή, αθλήτριας και ομάδα της χρονιάς στην Ελλάδα.

Η βράβευση αυτή ήταν αυτονόητη, αφού οι αθλητές μας και οι ομάδες πέτυχαν κορυφαίες διακρίσεις το 2011 και συνολικά η Ομοσπονδία μας είχε το 80% των επιτυχιών του ελληνικού αθλητισμού. Παρά τις δυσμενέστατες συνθήκες και τα τεράστια προβλήματα, ξεπεράσαμε τα ελληνικά δεδομένα και φέραμε μοναδικές επιτυχίες. Σε λίγες μέρες μπαίνει το 2012. Μιας χρονιάς πρόκλησης, αφού έχουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε τα αναγκαία έστω για την προετοιμασία των αθλητών και των ομάδων μας, πιστεύω θα είναι μια θετική χρονιά, διεκδικώντας διακρίσεις και στο Λονδίνο, αλλά και σε δεκάδες άλλες διεθνείς διοργανώσεις σε όλα τα αθλήματα».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ