«Ερυθρόλευκο» θωρηκτό στο Len Trophy

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011


Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φιορεντίνα με 11-7 στο «Παπαστράτειο» και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Len Trophy στην υδατοσφαίριση γυναικών. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα ταξιδέψει στην Τοσκάνη για τον επαναληπτικό
της 17ης Δεκεμβρίου με αέρα τεσσάρων γκολ.
Η Φιορεντίνα αιφνιδίασε στην αρχή του αγώνα, βρέθηκε να προηγηθεί με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά όταν οι παίκτριες του Ολυμπιακού αποφάσισαν να παίξουν άμυνα η εικόνα του αγώνα άλλαξε.
Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μείωσε σε 4-3 πριν από τη λήξη της α' περιόδου, η Αβραμίδου ισοφάρισε 4-4 και η Αντωνάκου έφερε την απόλυτη ισορροπία στο ημίχρονο (5-5).
Η Αβραμίδου έδωσε για πρώτη φορά την πρωτοπορία στον Ολυμπιακό στον παίκτη παραπάνω με 6-5 στο ξεκίνημα της γ' περιόδου και από εκεί και μετά οι «ερυθρόλευκες» έγιναν το απόλυτο αφεντικό.
Με γκολ των Μπαλωμενάκη και Μαυρέλου το σκορ έγινε 8-6, για να διατηρηθεί το +2 (9-7) με γκολ της Αντωνάκου, 35'' πριν από το τέλος του γ' οκταλέπτου.
Οι παίκτριες της Φιορεντίνα δεν μπορούσαν πια να διασπάσουν την άμυνα του Ολυμπιακού και απλά στο τελευταίο οκτάλεπτο τα γκολ από την Μαργαρίτα Πλευρίτου και την Φιλιώ Μανωλιουδάκη έφεραν το τελικό 11-7 και την αποθέωση από 300 περίπου φίλους του Ολυμπιακού.
Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τη βασική της αμυντικό Ηλέκτρα Ψούνη, που αντιμετώπιζε οικογενειακό πρόβλημα και την τεματοφύλακα Μαρία Τσουρή.

Τα οκτέλεπτα: 3-4, 2-1, 4-2, 2-0.
Ολυμπιακός (Παυλίδης): Αντωνάκου 2, Αβραμίδου 2, Μανωλιουδάκη 2, Μ. Πλευρίτου 1, Κώτσια 1, Χιλ 1, Μπαλωμενάκη 1, Μαυρέλου 1
Φιορεντίνα (Ντε Ματζίστρις): Λάπι 3, Λαβορίνι 1, Γκιάρτσι 1, Μάσι 1, Σετόντσε 1
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ