Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Εμπειρία και νέο αίμα συνδυάζονται στις δύο ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, το οποίο αρχίζει τη Δευτέρα με τους αγώνες των Ανδρών.Οσο κι αν μετά το Πεκίνο τέθηκε
ζήτημα ηλικιακού ορίου για τις κλήσεις των διεθνών, εν τέλει αυτό παρακάμφθηκε ορθώς για την ομαλή πρόοδο των ομάδων. Κι έτσι πλέον δεν μιλάμε για «μωρά», αλλά για δυνατά μίγματα!
Εξι παίκτες από την ομάδα των Ανδρών (Γ. Αφρουδάκης, Χρ. Αφρουδάκης, Κοκκινάκης, Θεοδωρόπουλος, Ντόσκας, Μυλωνάκης) έχουν λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι οκτώ από τις Γυναίκες (Λιόση, Μελιδώνη, Λαρά, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Αντωνάκου, Τσουκαλά, Ασημάκη) και στόχος τους στο Αϊντχόφεν είναι να μη διακοπεί ο δρόμος τους προς το Λονδίνο, καθώς μέσω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δίδεται η πρόκριση για τα προολυμπιακά τουρνουά. Συνολικά, λοιπόν, οι έχοντες και έχουσες ολυμπιακή εμπειρία είναι 14 στους 26 που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία.
Στους Ανδρες το πρόσωπο που ξεχώρισε από τις κλήσεις του Ντράγκαν Αντριτς ήταν ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, καθώς με την προσθήκη του οι φουνταριστοί της ομάδας αυξήθηκαν σε τρεις. Ετσι θα είναι ο «ερυθρόλευκος» άσος, ο οποίος εξαργύρωσε μεταξύ άλλων και την πολύ καλή του παρουσία στους φιλικούς αγώνες της Εθνικής στο Μαυροβούνιο, ο Γιώργος Αφρουδάκης και ο Μάνθος Βουλγαράκης.
Με σχήμα τριών φουνταριστών είχε παραταχθεί η Εθνική Ανδρών το 2005 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ όταν είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Βέβαια, τώρα στο Αϊντχόφεν οι καθαρόαιμοι αμυντικοί θα είναι δύο, ο Κοκκινάκης κι ο Δελακάς. Αυτό ίσως εμπεριέχει μικρό ρίσκο, καθώς οι αμυντικοί θεωρούνται? αναλώσιμοι, αφού γρήγορα φορτώνονται με ποινές.
Από την άλλη ο ομοσπονδιακός προπονητής των Γυναικών Γιώργος Μορφέσης διατήρησε σχεδόν ίδια την παγκόσμια πρωταθλήτρια της Σαγκάης, αλλάζοντας μόνο τη δεύτερη τερματοφύλακα. Στη θέση της Γουλά πήρε τη μαθήτρια Γ' Λυκείου Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία κάθεται κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική Νεανίδων.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Κούβδου,Τσουκαλά, Μελιδώνη, Η. Ψούνη, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου, Λαρά, Χρ. Διαμαντοπούλου.
ΑΝΔΡΕΣ: Καραμπέτσος, Τσαλκάνης, Κοκκινάκης, Δελακάς, Μιράλης, Ντόσκας, Μυλωνάκης, Ι. Φουντούλης, Θεοδωρόπουλος, Χρ. Αφρουδάκης, Μουρίκης, Βουλγαράκης, Γ. Αφρουδάκης.

Οι πολίστες και οι πολίστριες των εθνικών ομάδων με ολυμπιακές συμμετοχές
ΑΝΔΡΕΣ 
ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Γ. Αφρουδάκης 4
Χρ. Αφρουδάκης 2
Κοκκινάκης 1
Μυλωνάκης 1
Ντόσκας 1
Θεοδωρόπουλος 1
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Λιόση 2
Λαρά 2
Ρουμπέση 2
Μελιδώνη 1
Γερόλυμου 1
Αντωνάκου 1
Ασημάκη 1
Τσουκαλά 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ