Ο ΝΟΧ βράβευσε τους αθλητές του

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Την καθιερωμένη βράβευση των αθλητών του έκανε χθες το απόγευμα στην αμφιθεατρική αίθουσα του Διοικητηρίου της Χαϊνά ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας. Πάνω από 60 αθλητές πήραν βραβείο για τις επιδόσεις τους
σε διάφορα θαλάσσια σπορ.
Οι πρώτοι που βραβεύθηκαν ήταν οι αθλητές των σπέσιαλ ολύμπικς Σωτήρης Ξυπόλυτος και Αντωνία Μαχαίρα, οι οποίοι πήραν μέρος σε αντίστοιχους αγώνες καγιάκ. Ακολούθησε η βράβευση των παιδιών του κολυμβητικού τμήματος, της ομάδας πόλο των έφηβων, από τα τμήματα του θαλάσσιου σκι, καγιάκ ήρεμων νερών και καγιάκ Σλάλομ. Τέλος, τιμήθηκε ο Κώστας Καραμουσουλακης για την 67χρονη προσφορά του στον σύλλογο της Χαλκίδας. Παράλληλα, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Τυχερός ήταν ο πατέρας αθλητών του ΝΟΧ Κώστας Πέτροβας, που κέρδισε το φλουρί και μαζί ένα ξύλινο ιππόκαμπο. 
Σύντομη ομιλία απηύθυνε ο πρόεδρος του ΝΟΧ Πάνος Συκιώτης. Ανάμεσα στους πολλούς προσκεκλημένους που γέμισαν την αίθουσα ήταν ο δήμαρχος Χαλκίδας Θανάσης Ζεμπίλης, οι βουλευτές Κατερίνα Περλεπέ, Συμεών Κεδίκογλου και Ουρανία Παπανδρέου, ο αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Καπελέρης, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Χαλκίδας Θανάσης Τσέργας, ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Αν.Στερεάς και Εύβοιας Ευάγγελος Μούτουπας, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι Χαλκίδας κ.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ