«Τελειώσαμε σαν Ελλάδα;»

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος μίλησε στον Sentra 103,3 για τα προβλήματα του ελληνικού πόλο, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι στην Εθνική ανδρών τέθηκε θέμα με τον ιματισμό!


«Θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε όλα, αλλά μέχρι πότε; Τι να πω, ότι έχουμε φτάσει 3 Ιανουαρίου και έχουμε να δούμε το χρώμα του χρήματος από τις αρχές Ιουλίου;», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρόβλημα με τον ιματισμό της Εθνικής:


«Εξ ιδίων προσπαθούμε να τα καλύψουμε όλα και να φύγουν οι ομάδες να πάνε στο Αϊντχόφεν. Ηδη η γυναικεία ομάδα ξεκίνησε να πάει στην Τρίπολη για να κάνει μια προετοιμασία με τη Ρωσία και εν συνεχεία το "Thetis Cup", που είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά προετοιμασίας. Και οι άνδρες θα φύγουν το Σάββατο να πάνε στην Πάτμο, να παίξουν ένα "World League" με την Ισπανία και από εκεί να πάρουν στοιχεία για το "Samartzidis Cup”.


Θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε όλα, αλλά μέχρι πότε; Τι να πω, ότι έχουμε φτάσει 3 Ιανουαρίου και έχουμε να δούμε το χρώμα του χρήματος από τις αρχές Ιουλίου;


Εχει αναλογιστεί κανένας πώς γίνονται αυτά τα πρωταθλήματα; Γιατί αν σταματήσουν τα πρωταθλήματα τελείωσαν οι Εθνικές ομάδες! Τι γίνεται; Είπαμε φτώχεια, ανέχεια, δυσκολίες, εμπόδια, αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Επιτέλους, τελειώσαμε σαν Ελλάδα; Σαν κράτος;
Να το συνειδητοποιήσουμε και να βάλουμε λουκέτα. Να μας πούνε "Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, κλείστε το! Όπως κλείνουν τόσα μαγαζιά στη γειτονιά μας. Κλείστε το κι εσείς να τελειώνουμε!" Μην παιδευόμαστε, μην παιδευόσαστε, μην παιδεύουμε τον κόσμο. Τι να πω, ότι κάναμε μαύρες γιορτές; Κι από ό,τι βλέπω θα κάνουμε και μαύρο Πάσχα...

Το κακό είναι ότι στο Αϊντχόφεν έχει και πάρα πολύ κρύο. Εχουμε φροντίσει να έχουν και ειδικά μπουφάν τα παιδιά, να μην κρυώσουν και μας αρρωστήσουν. Κάπου είμαστε και η χώρα της υπερβολής».


Για τα βραβεία ΠΣΑΤ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012:

«Είναι ο αγώνας και η προσπάθεια 30 χρόνων. Οι ομάδες θα πάνε στα δυο προολυμπιακά σίγουρα. Πιστεύω 99%, εκτός του πολύ μεγάλου απροόπτου και της πολύ μεγάλης ατυχίας. Εκεί τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Στους άνδρες υπάρχουν 12 ομάδες, θα προκριθούνε τέσσερις. Στις γυναίκες είναι πάλι 12 και θα προκριθούν τέσσερις, εκ των οποίων οι επτά είναι ομάδες που απέχουν μεταξύ τους μια τρίχα από την κεφαλή.
Τρεις θα πάνε σπίτι τους, τέσσερις θα πάνε στο Λονδίνο. Σε αυτά τα τουρνουά μια κακιά στιγμή, μια κακιά απόφαση ακόμη κι ενός διαιτητή, όχι σκόπιμη, και ένα αποτέλεσμα παράλληλο αρκεί να σε βγάλει έξω. Πάντως πιστεύω ότι οι ομάδες μας και οι δυο έχουν τις δυνατότητες να πάνε. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πάνε.
Αν και στις γυναίκες υπάρχει μια μεγάλη αδικία, να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής και να αγωνίζεσαι έξι μήνες, ενώ άλλοι περνάνε φτερό. Στους άνδρες πέρασε ο τρίτος και δεν περνά ο πρώτος στις γυναίκες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ