Γέμισε ασήμι η Ελλάδα

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (29/1) η αποστολή της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών, με τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες της Σαγκάης να επιστρέφουν για άλλη μια φορά στην πατρίδα με ένα μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος τους, αυτή τη φορά
το ασημένιο από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν.
Τις παίκτριες, το τεχνικό δίδυμο και το τιμ που εργάζεται στην εθνική ομάδα στο «Ελ.Βενιζέλος» περίμεναν οι δικοί τους άνθρωποι και τους επεφύλαξαν μια ζεστή υποδοχή.Το κλίμα δεν θύμιζε τα όσα πρωτόγνωρα είχαν ζήσει οι παίκτριες πριν από έξι μήνες, με την επιστροφή τους από τη Σαγκάη, ενώ αυτή τη φορά δεν υπήρχε στο αεροδρόμιο εκπρόσωπος της Πολιτείας.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ναι μεν πήραμε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά από την άλλη ξέρουμε πως υπήρχαν κάποιοι που περίμεναν το χρυσό μπορεί να έχουν απογοητευτεί.

Η ήττα μας από την Ιταλία στον τελικό, μία ομάδα την οποία είχαμε συναντήσει στην πρεμιέρα και διεκδικούσαμε την πρωτιά στον Όμιλο δείχνει πως αυτό ευρωπαϊκό είχε μεγάλες εκπλήξεις. Εξάλλου, το γεγονός ότι η Ρωσία έμεινε εκτός μεταλλίων και η Ολλανδία, για την οποία είχαν επενδυθεί πολλά χρήματα, μιας και το Πανευρωπαϊκό έγινε εκεί, έμεινε –εκτός απροόπτου- εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, αποδεικνύεται έτσι, πως ήταν το ευρωπαϊκό των εκπλήξεων», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης και συμπλήρωσε.
«Ο μεγάλος μας στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βρισκόμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο, οι κοπέλες έχουν δώσει πολλά νοκ άουτ ματς τα τελευταία χρόνια και ελπίζω πως στις 22 Απριλίου θα πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μέχρι τότε ακολουθεί πολλή δουλειά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ