«Ζούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο διεθνής πολίστας Γιάννης Φουντούλης μίλησε στον Sentra 103,3 για την νίκη κόντρα στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του World League, για την ανταπόκριση του κόσμου αλλά και για τους στόχους της
Εθνικής. «Ζούμε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη νίκη κόντρα στην Ισπανία:
«Ηταν μια καλή μέρα, συνοδεύτηκε η γιορτή μου από μια πολύ καλή νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και αυτομάτως γίναμε ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του Γουόρλντ Λιγκ και επίσης δείξαμε ότι διαθέτουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Δείξαμε ότι έχουμε ανέβει επίπεδο και πλησιάζουμε σε αυτό που ήταν η Εθνική ομάδα ανδρών πριν από μερικά χρόνια, που πρωταγωνιστούσε σε όλες τις διοργανώσεις».

Για το αν η νέα γενιά, μαζί με τους παλιότερους, εκφράζει απωθημένο για επιστροφή στις μεγάλες διακρίσεις:
«Σίγουρα το φορτίο που αναλάβαμε ήταν βαρύ. Η ιστορία ήταν μόνο επιτυχίες και ξαφνικά βρεθήκαμε πάλι στο μηδέν. Ηταν κίνητρο για όλους να δουλέψουμε όχι στο 100%, αλλά στο 110% για να φέρουμε την Εθνική και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. Συνοδεύτηκε και με την επιστροφή κάποιων παιδιών, όπως ο Γιώργος ο Αφρουδάκης, που αποτελούν σημαία για την Εθνική μας ομάδα και όλοι μαζί με όρεξη και πάθος για διάκριση πιστεύω μπορούμε να είμαστε και πάλι μέσα στις πρώτες ομάδες και να συμμετέχουμε σε όλες τις διοργανώσεις και να μην απουσιάσει ξανά η Εθνική από παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Για τα συναισθήματα όταν είδαν τόσο κόσμο στις εξέδρες:
«Σίγουρα ήταν πρωτόγνωρο. Με την Εθνική δεν έχουμε ξανασυναντήσει κάτι η ομοσπονδία κατά τη δική μου άποψη καλώς αποφάσισε να μεταφέρει τα παιχνίδια στην επαρχία, η οποία διψά όχι μόνο για πόλο, αλλά και για όλα τα αθλήματα που συμμετέχει η Εθνική.
Το γνωρίζαμε από τη στιγμή που ανέλαβε ο κ. Γιαννουρής τη διοργάνωση του ματς, ο οποίος είναι μετρ του είδους. Ξέραμε ότι θα υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα. Είχαν ξεκινήσει και μοίραζαν προσκλήσεις 15 μέρες πριν το παιχνίδι. Το διαφήμιζαν, το προετοίμαζαν και όλη η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική».

Για το τι παραπάνω μπορούμε να δούμε στο τουρνουά και το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο:
«Παίζοντας με τέτοιες ομάδες μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε. Είναι ομάδες οι οποίες διαθέτουν τα πάντα, είναι τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστρια σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να πάρουμε νίκες ή μεγάλα αποτελέσματα, αλλά σίγουρα θα μας ωφελήσει ενόψει του Ευρωπαϊκού που ξεκινά το Σάββατο. Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς σε αυτό».

Για τον Αντριτς και τον τρόπο δουλειάς του:
«Από την πρώτη μέρα προσπάθησε να μας δώσει κίνητρα μέσα από το οτιδήποτε. Από το ότι η Ελλάδα δε γίνεται να μη συμμετέχει στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και ότι αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλοι αθλητές πρέπει να κάνουμε διακρίσεις με την Εθνική ομάδα. Προσπαθεί να μας δώσει ώθηση ώστε να θέλουμε να παίζουμε άμυνα, να διασκεδάζουμε και να δίνουμε στην προπόνηση το 100%».

Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το προολυμπιακό τουρνουά:
«Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η αλήθεια είναι ότι σταθήκαμε τυχεροί στην κλήρωση, διότι μπορούμε να καταλάβουμε τουλάχιστον την τρίτη θέση. Να κερδίσουμε δηλαδή τις τρεις πρώτες ομάδες και στη συνέχεια να παλέψουμε με δύο ομάδες οι οποίες, ναι μεν είναι από τις κορυφαίες, αλλά νομίζω ότι παίζοντας συγκεντρωμένα και έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη θέση μας στην εξάδα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.
Να πάρουμε μια θέση που οδηγεί στο προολυμπιακό κι από εκεί θα γίνει μεγάλη μάχη με άλλες 4-5 ομάδες για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάτι για το οποίο ζούμε οι περισσότεροι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ