Καμία έκπληξη στην εθνική ομάδα για το προολυμπιακό

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012


Mε δύο αναμενόμενες αλλαγές στη σύνθεσή της σε σχέση με την 13άδα που αγωνίστηκε τον Ιανουάριο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών μέχρι το Έντμοντον του Καναδά για να πάρει μέρος
στο προολυμπιακό τουρνουά που ξεκινά την Πρωταπριλιά.
Ο Νίκος Δεληγιάννης αντικαθιστά τον ΚώσταΤσαλκάνη και ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου παίρνει τη θέση του Γιώργο Ντόσκα, που έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω προβλήματος υγείας.
Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι 11 είναι αυτοί που αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό με την επιστροφή του Χαταζηθεοδώρου να έχει μια τρίτη επιλογή στη γραμμή των αμυντικών, κάτι που δεν είχε στην Ολλανδία, ενώ θα έχει ξανά την τριάδα των φουνταριστών που είχε και στην Ολλανδία.
Αναλυτικά ο Ντράγκαν Αντριτς επέλεξε τους παρακάτω παίκτες: Νίκος Δεληγιάννης, Φίλιππος Καραμπέτσος (τερματοφύλακες), Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Κοκκινάκης (αμυντικοί), Χρήστος Αφρουδάκης, Ανδρέας Μιράλης, Μανώλης Μυλωνάκης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου (περιφερειακοί), Γιώργος Αφρουδάκης, Μάνθος Βουλγαράκης, Κώστας Μουρίκης (φουνταριστοί)
Η αποστολή αναχωρεί για το Έντμοντον – μέσω Λονδίνου – το πρωί της Δευτέρας (08.50 πμ.).
Η εθνική ομάδα διεκδικήσει στο Έντμοντον ένα από τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Στην πρώτη φάση του προολυμπιακό η εθνική ομάδα μετέχει στον Α' Όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τα Σκόπια (1/4), τη Ρουμανία (2/4), το Μαυροβούνιο (3/4), τη Γερμανία (4/4) και την Ολλανδία (5/4).
Οι προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κριθούν στις 6 Απριλίου, όταν θα διασταυρωθούν σε χιαστί παιχνίδια οι τέσσερις πρώτες των δύο ομίλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ