Εφθασε στο 7ο, πάει για το 10ο και βάλε

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012


Το απόγευμα της Παρασκευής στα νερά του Πειραιά η Αντιγόνη Ρουμπέση πανηγύρισε έναν ακόμη τίτλο στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, αλλά όπως φαίνεται στη φωτό με την κούπα στα χέρια της σου δίνει την εντύπωση πως είναι ο πρώτος στην καριέρα της και όχι ο 7ος!


«Ναι, κάθε τίτλος έχει τη δική του γλύκα, χαράσσεται στη μνήμη σου, είναι μια άλλη ιστορία» δήλωσε χθες στο «Goal» η Αντιγόνη Ρουμπέση.
Ηταν το 1997 όταν σε ηλικία 14 ετών κέρδιζε το πρώτο της πρωτάθλημα με τη Βουλιαγμένη και σήμερα, 15 χρόνια μετά, συνεχίζει απτόητη, απειλώντας τόσο την αρχηγό της ομάδας της Αντι Μελιδώνη των εννέα πρωταθλημάτων και την πολυνίκη, με δέκα, Κατερίνα Οικονομοπούλου.
«Κοίτα, η Κατερίνα δεν τα έχει πάρει με μία ομάδα» μας παρατηρεί χαμογελώντας η Αντιγόνη Ρουμπέση και συνεχίζει: «Γιατί όχι να ξεπεράσω τα δέκα πρωταθλήματα, όσα περισσότερα τόσο καλύτερα. Η Βουλιαγμένη είναι η οικογένειά μου, μας στηρίζει, μέσα στις εποχές που ζούμε είναι ίσως η μοναδική ομάδα στην οποία δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα».
«Εγώ είμαι εδώ για την Εθνική»
Το 1997, όμως, είναι σημαδιακή χρονιά και για ένα ακόμη λόγο για την 28χρονη παίκτρια.
Πρωτοεμφανίστηκε στην εθνική ομάδα και έγινε πρωταθλήτρια κόσμου στις Νεάνιδες. Από τότε, με εξαίρεση το 2006, δεν έχει υπάρξει ούτε ένα καλοκαίρι που να έλειψε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, βάζοντας τη δική της υπογραφή στις τεράστιες επιτυχίες της Εθνικής Γυναικών.
Η ήττα από την Ισπανία τον Απρίλιο και ο αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έφεραν απογοήτευση, ενώ δημιούργησαν και μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα από την πλευρά της Ομοσπονδίας για το τέλος κάποιων παικτριών από την εθνική ομάδα, έστω κι αν θα είναι πρόωρο και άδικο.
«Εγώ είμαι εδώ, στη διάθεση της εθνικής ομάδας, αρκεί κάποιοι να το θέλουν. Ο αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έφερε στεναχώρια, αλλά η εθνική ομάδα έχει μέλλον. Η αλήθεια είναι πως έπειτα από πολλά χρόνια θα έχω χρόνο να ξεκουραστώ σωματικά και ψυχολογικά. Τελειώνοντας τόσο νωρίς τις υποχρεώσεις μου, νιώθω σαν ψάρι έξω από το νερό, νιώθω ότι δεν έχω κάτι να κάνω. Αλλά τώρα έχω την ευκαιρία να γεμίσω τις μπαταρίες και να επανέλθω δριμύτερη» καταλήγει το «8» το καλό της πρωταθλήτριας κόσμου.
«Θα πήγαινα στο εξωτερικό για την εμπειρία»
Η «μπόμπερ» Αντιγόνη Ρουμπέση θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ καλό εξαγώγιμο «προϊόν» για την ελληνική υδατοσφαίριση, αλλά η ίδια παρά τις ενοχλήσεις και τις ευκαιρίες που υπήρξαν, προτίμησε να μείνει στο σπίτι της.
«Πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον από την ιταλική Προ Ρέκο (κέρδισε στον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Καπ τη Βουλιαγμένη), κάποιες ομάδες από την Ισπανία έκαναν τη δική τους κίνηση, αλλά αποφάσισα να μείνω στη Βουλιαγμένη. Στο εξωτερικό θα πήγαινα μόνο για την εμπειρία. Αλλωστε, βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει ρόλο πρωταγωνιστή και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» σημειώνει η Ρουμπέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ