Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, και καιρός είναι να δούμε πως διαμορφώθηκαν τα ρόστερς των ομάδων (τουλάχιστον μέχρι τώρα).


Βουλιαγμένη: Πήγε για το μεγάλο μπαμ με τον Γ. Αφρουδάκη, αλλά δεν της έκατσε. Εχασε τον Κουρλιάφτη, τον Κατσιαούνη και τον Κουλιεράκη, και έφερε τους Κομάντινα, Χατζηδάκη. Παραμένει προπονητής ο Λοράντος
Ολυμπιακός: Είναι προφανώς ο μεγάλος νικητής των μεταγραφών. Αποδέσμευσε τους Κατρουτζανάκη, Χατζηκυριακάκη και τον Κροάτη Κόλιανιν, έδωσε με υποσχετική τον Γαλανόπουλο και πήρε τους Μάγιαρακ, Καπότση, Ποντικέα και Ντόσκα. Προπονητής ο Βλάχος.
Χίος: Εστω και με πολύ μικρότερο μπάτζετ, κατάφερε να φτιάξει ομάδα αξιώσεων. Εχασε τους Βλοντάκη, Χατζηδάκη, Χατζηθεοδώρου, Ντόσκα, Ράντζεν, Πισία, Φράγκο και πήρε τους Κόχειλα, Μπεριστιάνο, Μιμίδη, Ντούλο. Νέος προπονητής ο Γ. Μπελέγρης.
ΠΑΟ: Τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου κινήθηκαν τα πράγματα στους πράσινους, οι οποίοι δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ με στόχο την 3η θέση, ειδικά στην περίπτωση που ο Γ. Αφρουδάκης πειστεί να συνεχίσει.  Αποχώρησαν από την ομάδα οι Τσόκας, Κομάντινα, Αλιχανίδης, Κόχειλας, Φαναριώτογλου, Στελάτος, Δραγώνας, Ρέππας. Ηρθαν στην θέση τους οι Παπαδόγκωνας, Χατζηγούλας, Κουρλιάφτης, Κατσιαούνης, Δ. Δερμιτζάκης, Λέντζος.  
Πανιώνιος: Νέες αλλαγές στους κυανέρυθρους, με νέο προπονητή τον Κ. Πασλή και νέους στόχους πλέον. Εφυγαν οι Μιτελούδης, Γκάλιτς, Χατζηγούλας, Φλέγκας, Μιμίδης, Κουκής, Σιταρένιος, Καπότσης, Παπαδόγκωνας, Τζαμαντάκης, Λάππας (για σπουδές στις ΗΠΑ), Δρακόπουλος (επίσης για σπουδές στις ΗΠΑ). Ουσιαστικά δηλαδή όλη η ομάδα αποχώρησε. Ηρθαν οι Γαβαλάς, Αναστασιάδης, και έτσι όπως είναι η κατάσταση, θα υποχρεωθεί να πάρει ξένο φουνταριστό, αν θέλει να παραμείνει στην Α1.
Αργοστόλι: Εστω και στο τέλος, δημιουργήθηκε και πάλι μια ομάδα πολύ καλή. Εφυγαν οι Θωμάκος, Ανδρεάκος, Αναστασιάδης και ήρθαν οι Παπαδόπουλος, Στελάτος. Νέος προπονητής ο Θ. Ανδρεάκος. Μάλλον παραμένει και ο Ρατσούνιτσα, ενώ είχε συμφωνήσει κι ο Κουρλιάφτης, ο οποίος τελικά προτίμησε τον ΠΑΟ.
Χανιά: Πολύ δύσκολη οικονομικά, η κατάσταση στην Κρήτη. Εφυγαν από την ομάδα οι Σολανάκης (δεν είναι ακόμα σίγουρο) και Δ. Δερμιτζάκης και επέστρεψε ο Βλοντάκης. Προπονητής παραμένει ο Μ. Βολτυράκης.
ΠΑΟΚ: Μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τελικά έχασε τον Ποντικέα, τον Βογιατζόγλου και τον Παυλίδη, αλλά πήρε τους Αλιχανίδη, Μιτελούδη, Σολανάκη, Σιταρένιο και Φράγκο. Επίσης παρέμεινε ο Παππάς. Προπονητής θα ανακοινωθεί προς το τέλος Αυγούστου.
ΝΟΠ: Παραμένει ο Γιαννουρής στον πάγκο, αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα για μεταγραφές ή αποχωρήσεις.
Π. Φάληρο: Παρέμεινε ο Κ. Λούδης στον πάγκο και με νέους παίκτες θα πάει για την παραμονή. Εφυγαν οι Λι, Παπαδόπουλος, Δικαίος (πάει στις ΗΠΑ), Μπεριστιάνος και ήρθαν οι Γ. Καπότσης, Δραγώνας. Μάλλον πάντως φεύγει και ο Γαβαλάς (για Γλυφάδα) και είναι δεδομένο ότι πάει για ξένο φουνταριστό (Ενλοου ή Λι?)
Ηλιούπολη: Η μία εκ των 2  νεοφωτίστων, προσπαθεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές προκειμένου να παραμείνει στην Α1. Από την περσινή ομάδα μάλλον δεν συνεχίζουν οι Εμμανουηλίδηδες και ήρθαν οι Φαναριώτογλου, Λ. Λύκαρης, Κ. Λύκαρης,  Κουλιεράκης.Εφυγε επίσης ο νεαρός διεθνής με την εθνική παίδων τερματοφύλακας Ζερδεβάς για την Βουλιαγμένη. Είχε συμφωνήσει προφορικά και ο Δερμιτζάκης ο οποίος τελικά παραμένει στον ΠΑΟ.
Κέρκυρα: Δύσκολη η κατάσταση με τους Φαίακες που διατήρησαν τον Τζόρτζεβιτς στον πάγκο, και θα έχουν νέους παίκτες τους Παυλίδη, Βογιατζόγλου, Γαλανόπουλο, Γαλανό και Τζαμαντάκη. Επίσης θα αποκτηθεί ξένος παίκτης (μάλλον Σέρβος), ενώ έφυγαν οι Λαγωνικάκης, Φράγκος, Τέτερης.

Ετσι όπως είναι διαμορφωμένα πάντως τα ρόστερς μέχρι στιγμής, αναμένεται Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη να παλέψουν για την 1η θέση, λίγο πιο πίσω είναι ΠΑΟ και Χίος, ακολουθούν το Αργοστόλι, ο ΠΑΟΚ και ενδεχομένως τα Χανιά, και οι υπόλοιπες ομάδες θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε δυσμενέστερη θέση φαίνεται να βρίσκονται η Κέρκυρα, το Π. Φάληρο και ο Πανιώνιος, και πολλά θα εξαρτηθούν από τους ξένους που θα πάρουν (?). Ηλιούπολη και ΝΟΠ είναι μάλλον ελάχιστα καλύτεροι, αν και όλα θα κριθούν στην διάρκεια του πρωταθλήματος όπως και όποτε γίνει αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ