Θα πηγαίνουν στην Τουρκία για προπόνηση!

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Στις 10 Νοεμβρίου ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης έδινε τη διαβεβαίωση από το βήμα της Βουλής ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην πατρίδα μας θα μείνουν ανοικτές με κάθε θυσία. Από τότε έχουν περάσει 18 ημέρες.
Το κολυμβητήριο που βρίσκεται απέναντι από το Ζάππειο έκλεισε, διότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχει χρήματα για πετρέλαιο, ενώ την ίδια τύχη έχει και το κολυμβητήριο της ακριτικής Ορεστιάδας, στο οποίο μπαίνει «λουκέτο».
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» τα παιδιά της Ορεστιάδας θα μεταβαίνουν για προπόνηση στην Αδριανούπολη της Τουρκίας. Από το Σάββατο περίπου 30 παιδιά θα μεταφέρονται με μίνι λεωφορείο στην Αδριανούπολη της Τουρκίας με σκοπό να προπονηθούν σε ένα από τα κολυμβητήρια της πόλης.
Το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας κατασκευάστηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Παραδόθηκε για χρήση το φθινόπωρο του 2012. Εν έτη 2012 η δημοτική αρχή της πόλης ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι το κολυμβητήριο θα μείνει κλειστό έως τον Απρίλιο του 2013, λόγω έλλειψης χρημάτων για θέρμανση.
Ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Μουζάς δήλωσε: «Δεν έχω λεφτά, προτιμώ να βάλω πετρέλαιο στα σχολεία, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο». Όσο για τον πρόεδρο του κολυμβητικού ομίλου της πόλης Οδυσσέα Ρετσίδη, τόνισε ότι οι Τούρκοι πρότειναν να πηγαίνουν για προπόνηση στη χώρα τους. «Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να αποδεχθούμε τη πρόταση», δήλωσε ο παράγοντας, ο οποίος τόνισε ότι το κοντινότερο κολυμβητήριο στην Ελλάδα είναι αυτό της Αλεξανδρούπολης, 114 χιλιόμετρα μακριά, ενώ της Αδριανούπολης είναι μόλις 22 χιλιόμετρα μακριά από την Ορεστιάδα…
Προφανώς ο υφυπουργός Αθλητισμού εννοούσε κάτι άλλο με τη φράση «οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα μείνουν ανοικτές με κάθε θυσία…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food