Reuters: «Η άφραγκη Ελλάδα χάνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η απουσία της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της 25άρας πισίνας, που θα γίνει στο Σαρτρ της Γαλλίας, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον διεθνή Τύπο. Το πρακτορείο Reuters έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα, εστιάζοντας κυρίως στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα
και αποδίδοντας την μη αποστολή κολυμβητών στη Γαλλία στα… άδεια ταμεία της ΚΟΕ. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να κόψει τις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών, αλλά και στην προειδοποίηση της ΕΟΕ πως οι ομοσπονδίες θα σταματήσουν να λειτουργούν από την πρώτη μέρα του 2013 αν συνεχιστούν οι περικοπές.
Το Reuters μάλιστα φιλοξένησε και δηλώσεις του Δημήτρη Διαθεσόπουλου, προέδρου της ΚΟΕ, ο οποίος τόνισε ότι η συγκεκριμένη απόφαση έχει ληφθεί από το καλοκαίρι και πως προτιμήθηκε, βάσει και του προβληματικού προϋπολογισμού, να συμμετάσχει η Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.
«Το προγραμματίσαμε με βάση τις δυσκολίες στον προϋπολογισμό μας, αλλά και το γεγονός ότι ακολουθεί σύντομα το Παγκόσμιο (σ.σ. στην Κωνσταντινούπολη η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τους Νόρα Δράκου και Ανδρέα Βαζαίο, ενδεχομένως και την Κρίστελ Βουρνά). Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι που χάνουμε αυτή τη διοργάνωση, για πρώτη φορά από το 1996, αλλά αυτό τον καιρό πολλά πράγματα στην Ελλάδα συμβαίνουν για πρώτη φορά...», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Διαθεσόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ