Παπούλιας: «Εσείς είστε η Ελλάδα»

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/12) στο Προεδρικό Μέγαρος τις παίκτριες δέκα από τις δεκατρείς παίκτριες της εθνικής ομάδας νεανίδων, οι οποίος πριν από μερικές ημέρες
κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχεδόν βουρκωμένος υποδέχθηκε τα κορίτσια , για δεύτερη μάλιστα φορά σε διάστημα 15 μηνών το συγκεκριμένο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2011 τις είχε πρωτοσυναντήσει μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Μαδρίτης.
«Είναι μεγάλη η συγκίνηση, σε μια περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα, όπου όλοι λένε ότι η χώρα χρεοκοπεί , που λένε όχι η Ελλάδα στην Ευρώπη, έρχεστε εσείς τα νιάτα της Ελλάδας για να φέρετε τη χώρα στην κορυφή του κόσμου. Νιώθουμε υπερηφάνεια για εσάς, για ό,τι δεν μπορέσαμε εμείς. Εσείς είστε η άλλη Ελλάδα» είπε στο χαιρετισμό τους προς τις παίκτριες κ. Κάρολος Παπούλιας.
«Πάλι εσύ εδώ;»
Λίγο νωρίτερα συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρέτησε ένα ένα τα μέλη της εθνικής ομάδας.
Ξεκινώντας από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μορφέση, που έχει βρεθεί σε ανάλογες συναντήσεις άλλες δύο φορές με την εθνική ομάδα γυναικών . Και φυσικά ο κ. Κάρολος Παπούλιας δεν τον είχε ξεχάσει.
«Πάλι εσύ εδώ;» του είπε αστειευόμενος , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Λίγο βήματα πιο πέρα, τον περίμενε, πρώτη στη σειρά με το Κύπελλο στα χέρια η αρχηγός και κορυφαία τερματοφύλακας του παγκοσμίου πρωταθλήματος, η Χρυσή Διαμαντοπούλου.
«Τηρήσατε ξανά την υπόσχεσή σας, μπράβος σας» της είπε ο κ. Κάρολος Παπούλιας.
Να σημειώσουμε ότι απούσες από την επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν οι δίδυμες Στεφανία και η Ιωάννα Xαραλαμπίδη και η Χριστίνα Κότσια, που έχουν επιστρέψεις στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζουν.
Προχωρά ο αθλητικός νόμος με τα προνόμια
Η επίσκεψη της εθνικής ομάδας νεανίδων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έβγαλε και ειδήσεις.
Πρώτα από όλα αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον νέο αθλητικό νόμο, που επαναφέρει την άνευ εξετάσεων εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.
Συγκεκριμένα σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με εισηγήτρια τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, θα υπάρξει νέα συνεδρίασή της στις 7 Ιανουαρίου , πριν πάει στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Προχωρά και τα θέμα των προνομίων και πιστεύουμε ότι σύντομα θα ψηφιστεί» είπε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος στον κ. Κάρολο Παπούλια.
Άμεσα 300.000 ευρώ για την επαναλειτουργία του Ζάππειο κολυμβητηρίου
Το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης. Το βράδυ της Δευτέρας (17/12), στη γιορτή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου από την ΕΟΕ, υποσχέθηκε την άμεση επαναλειτουργία του Ζάππειου κολυμβητηρίου.
Στο Προεδρικό Μέγαρο ενημέρωσε τους παράγοντες της ΚΟΕ ότι θα δοθούν μέσα στις επόμενες ημέρες 300.000 ευρώ για την αγορά πετρελαίου.
Από την ΚΟΕ εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι το κολυμβητήριο στο Ζάππειο θα ανοίξει μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους, ενώ με το ποσό, που ανάφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, αρκεί για τη λειτουργία τεσσάρων περίπου μηνών.
Τέλος, ο Γιάννης Ιωαννίδης ενημέρωσε ότι εκταμιεύετε από πλευράς της ΓΓΑ προς την ΚΟΕ το τελευταίο μέρος των χρημάτων του προϋπολογισμού του 2012.
Με αυτά τα χρήματαη Ομοσπονδία συνολικά θα έχει λάβει το 98% περίπου των χρημάτων που είχαν εγκριθεί από την πολιτεία.
Μορφέσης: «Να είμαστε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και να διακριθούμε»
Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα μιας νέας τετραετίας για τη γυναικεία υδαστοσφαίριση.
«Μπαίνουμε σε ένα νέο Ολυμπιακό κύκλο με στόχο η εθνική ομάδα γυναικών να βρεθεί το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και να διακριθεί εκεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Διαμαντοπούλου: «Το χρυσό μάς γεμίζει με ευθύνες»
Με τη σειρά της η αρχηγός Χρυσή Διαμαντοπούλου τόνισε: «Αυτή η επιτυχία δεν μας φοβίζει, μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για το μέλλον, Θέλουμε οι παίκτριες αυτής της εθνικής ομάδας να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι αυτό. Εχουμε μπροστά μας κι άλλες σπουδαίες διοργανώσεις» 
ΠΗΓΗ:sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ