Ρίσκο με Κεχαγιά

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Σε λύση εκ των έσω κατέληξε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, επιλέγοντας τον Σάκη Κεχαγιά για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών. Κι αν ο κόσμος του αθλήματος περίμενε κάτι διαφορετικό, η δήλωση του Διαθεσόπουλου
στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας δίνει απάντηση στα ερωτηματικά που τυχόν έφερε η επιλογή του.
«Η απόφασή μας αυτή συνάδει και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία γενικότερα». Δηλαδή, δεν είχαμε χρήματα για κάτι άλλο!
Ο Σάκης Κεχαγιάς μεταπηδά στην εθνική ομάδα των Ανδρών από αυτή των Γυναικών και η επιλογή να διαδεχθεί τον Ντράγκαν Αντριτς αποτελεί ρίσκο.
Διετέλεσε βοηθός του Γιώργου Μορφέση από το 2009 στην Εθνική Γυναικών και είχε σημαντική, η αλήθεια είναι, συμβολή στο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011 στη Σαγκάη και στα δύο ασημένια μετάλλια στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, στο Ζάγκρεμπ το 2010 και στο Αϊντχόφεν το 2012.
Αλλά, κακά τα ψέματα, άλλο το επίπεδο και οι απαιτήσεις του γυναικείου πόλο κι άλλο του ανδρικού.
«Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε υπεύθυνα, μεθοδικά και με μεγάλη θέληση για το επιθυμητό αποτέλεσμα» ήταν η πρώτη δήλωση του Σάκη Κεχαγιά, που θα έχει βοηθό τον Κώστα Βαμβακάρη και μαζί καλούνται να οδηγήσουν, σε πρώτη φάση, την εθνική ομάδα το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.
Παράλληλα, θα γίνει πρόταση στον Νίκο Βενετόπουλο να ενταχθεί στην ομάδα των τεχνικών, για τις υποδομές.
Διαθεσόπουλος: «Κάποιοι αυτοπροτάθηκαν»
Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος σε δηλώσεις του στο SentraGoal επισήμανε ότι δεν μίλησε με κάποιον τεχνικό, λέγοντας ότι κάποιοι... αυτοπροτάθηκαν: «Κάποιοι με μηνύματα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη θέση. Αλλά εγώ απέφυγα να τους δώσω ελπίδες και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να συζητήσω μαζί τους. Δεν μίλησα με κανέναν. Πολύ δε περισσότερο με ξένο, καθώς τα οικονομικά της ομοσπονδίας δεν επέτρεπαν κάτι τέτοιο».

Ο Σάκης Κεχαγιάς τον περασμένο μήνα έφερε την εθνική ομάδα Ανδρών στην 5η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Περθ.
Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και σε συλλογικό επίπεδο δούλεψε στις υποδομές του Εθνικού Πειραιά, στον Ιωνικό Νίκαιας, στον Νηρέα Χαλανδρίου, στον Ποσειδώνα Ιλισίων, στον ΠΑΟΚ και στην αιγυπτιακή Γκεζίρα. Υπήρξε πολίστας του Εθνικού Πειραιά (πρωταθλητής το 1994), της Κέρκυρας και του ΕΝΟΑ.
Με το... καλημέρα πέφτει στα βαθιά, καθώς η εθνική ομάδα φιλοξενεί στις 30 Ιανουαρίου την Κροατία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του World League.
ΠΗΓΗ:sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ