Βραβεύτηκαν τα καλύτερα "Δελφίνια"...

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

                               Κυριακή 29 Ιανουαρίου 1989
        Εκδήλωση βράβευσης Καλύτερων κολυμβητών-τριών από
           Περιφερειακή Επιτροπή κολύμβησης & υδατοσφαίρισης                                               Αν.Στερεάς & Εύβοιας
                                            Στο Αλιβέρι


Τους καλύτερους κολυμβητές και κολυμβητριες καθώς και τους καλύτερους ομίλους για το 1988 βράβευσε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο κέντρο <<Ανεμόμυλος>> του Αλιβεριου, η Περιφερειακή Επιτροπή Κολυμβήσεως Αν.Στερεάς και Εύβοιας.Με την εκδήλωση αυτή, η Περιφερειακή Επιτροπή σε συνδυασμό με την επιτυχία της περυσινής σχετικής εκδήλωσης που έγινε στην Ιτέα (6/3/88), στόχο έχει, να ικανοποιήσει ηθικά τους διακριθέντες τη χρονιά που πέρασε, να συναντηθούν άνθρωποι της κολύμβησης με τους άλλους φορείς έξω από το νερό και να λειτουργήσει η εορτή αυτή, σαν κίνητρο για όλα τα παιδιά της Περιφέρειας, να ασχοληθούν, να προσπαθήσουν περισσότερο και να διακριθούν στο κολύμπι, αλλά και σε οποιοδήποτε άθλημα γενικότερα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ των άλλων ο βουλευτής Δημήτριος Σαπουντζής, ο Δήμαρχος Αλιβεριου Λάζαρος Χρυσοστάλης ,ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Μπαλάφας, άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κολυμβήσεως, Κατράς Μ.,Δημαρέλος Δ.,πρώην μέλη της Ε.Κ.Ο.Φ.,Παπανικολάου Κ.,Μιχαλάκης Απ.ο περιφερειακός προπονητής Σταμάτης Μαρινέλος,ο Διευθυντής του Α.Η.Σ.Αλιβεριου Μιχαήλ Μάλλιος,ο προεδρος της Ο.Μ.Ε. Δ.Ε.Η. Ρωμανιάς Γ. εκπρόσωποι συλλόγων και πολύς κόσμος.Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος της περιφερειακής επιτροπής,Θεοφάνης Ευεργέτης, καλωσορίζοντας τους παριστάμενους, ανακεινώνοντας ταυτόχρονα και τους βραβευθέντες του '88.Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Ν.Ο.Α. Σταμάτης Αλέξης, ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Κώστας Καραμουσουλάκης και εκ μέρους της κολυμβητικής ομοσπονδίας ο περιφερειάρχης Μηνάς Κατράς.

Βραβεύτηκαν σαν καλύτεροι του 1988 οι: 
ΜΗΤΡΟΠΑΠΑΣ Κ.(Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ) στην κατηγορία των ανδρών,ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Δ.(Α.Κ.Ο.ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ) στην κατηγορία γυναικών, ΚΟΛΛΙΑΣ Ν.(Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔΟΣ) στην κατηγορία νέων, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Π.(Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ) στην κατηγορία νεανίδων και οι ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ Β.(Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔΟΣ) και ΝΤΟΚΟΥ Φ.(Α.Κ.Ο.ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ) στις κατηγορίες Α',Β',Γ',Δ' (γεννηθέντες 1972-'75).
Ακόμα βραβεύτηκαν από δυο (κολυμβητής-κολυμβήτρια) του κάθε σωματείου (με πρόταση του τελευταίου).
Έτσι είχαμε: 
Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔΟΣ: ΒΕΡΤΖΩΝΗ Β.-ΓΚΙΝΗΣ Κ.
Α.Κ.Ο.ΧΑΛΚΙΔΟΣ: ΤΕΚΙΡΔΑΓΛΗ Ν.-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Χ.
Ν.Ο.ΛΙΜΝΗΣ: ΑΝΥΦΙΩΤΗ Β.-ΜΠΑΚΑΛΑΚΗΣ Ν.
Ν.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Χ.-ΜΠΑΝΟΣ Γ.
Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ: ΣΚΟΥΡΑ Π.-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.
Α.Κ.Ο.ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ: ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ Σ.-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Α.
Α.Ψ.Λ.ΜΕΔΕΩΝ: ΚΑΝΙΟΥΡΑ Β.-ΡΑΠΤΗΣ Δ.
Ν.Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ:ΤΣΙΡΟΥΝΗ Κ.-ΠΑΛΙΑΧΑΝΝΗΣ Α.

Τέλος βραβεύθηκαν οι καλύτεροι σύλλογοι της περιφέρειας για το 1988 που ήταν σε (άνδρες-γυναίκες) Ο Ν.Ο.Αλιβεριου ο οποίος σημειωτέον,βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και ο Ν.Ο.Ιτέας για τους (νέους-νεάνιδες) και (Α'Β'Γ'Δ').Την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Καραμουσουλάκης Κ. ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους στην γιορτή.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ