Παράβολο συμμετοχής σε αγώνες

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013


Από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος Κ.Ο.Ε ανακοινώθηκε ο νέος τρόπος συμμετοχής των Σωματίων
σε αγώνες Κολύμβησης.Μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε συμμετοχή των κολυμβητών. Τώρα όμως αυτό έχει
αλλάξει.

Όλη η ανακοίνωση:

Προς 
Ενδιαφερόμενα Σωματεία
Περιφερειακές Επιτροπές
……………………….

Αριθμ.Πρωτ.: 196/E
Αθήνα 11 Ιανουαρίου 2013

Κύριε Πρόεδρε,
Η οικονομική κρίση , την οποία διερχόμαστε δεν ήταν δυνατόν να μην είχε επίπτωση και στα αθλητικά δρώμενα, με αποτέλεσμα τη μείωση, μέχρι και το 2012, σε ποσοστό 45% (σε απόλυτες τιμές και χωρίς να έχει ληφθεί υπόψη ο πληθωρισμός) των επιχορηγήσεων από τη Γ.Γ.Α 
Για το τρέχον έτος θα υπάρξει περαιτέρω δραστική μείωση αυτής, η οποία, σύμφωνα με τον προυπολογισμό του 2013, αναμένεται να ξεπεράσει το 30% σε σχέση με αυτή του 2012
Προκειμένου λοιπόν να εξασφαλίσουμε κατ’ αρχήν την επιβίωση των αθλημάτων μας και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε για την διατήρησή τους, όσο πιο κοντά γίνεται, στο σημερινό υψηλό τους επίπεδο, το Δ.Σ της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση του της  9/1/13 αναγκάσθηκε να λάβει τις παρακάτω αποφάσεις:

1.   Να μην καταβληθεί αποζημίωση τόσο στους Χειμερινούς Αγώνες όσο και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα  στους κολυμβητές-τριες των μετακινουμένων σωματείων που θα καταλάβουν από 1η έως 8η θέση.
2    Στους Χειμερινούς Αγώνες καθώς και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των Κατηγοριών, θεσπίζεται χρηματική συμμετοχή για τα ατομικά αγωνίσματα του αθλητή, ανά αγώνισμα, 5 €.
Από την υποχρέωση αυτή, δηλ. την καταβολή των 5 € ανά αθλητή και ανά αγώνισμα, απαλλάσσονται οι κολυμβητές-τριες μέλη των Προεθνικών ομάδων κολύμβησης και κολύμβησης  μεγάλων αποστάσεων σύμφωνα με την σχετική ονομαστική κατάσταση που αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ (www.koe.org.gr- Κολύμβηση-Εγκύκλιοι).
3.    Ιδιαίτερα για τους Χειμερινούς Αγώνες Ανοικτής κατηγορίας στη Λάρισα 1-3/3/13, οι οικονομικοί όροι θα ανακοινωθούν με την ειδική προκήρυξη της διοργάνωσης, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ (www.koe.org.gr-Kολύμβηση-Εγκύκλιοι).
4.     Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ανοικτής κατηγορίας δεν ισχύει χρηματική           
Συμμετοχή.
5.    Στην Ημερίδα, τους Χειμερινούς και τους Θερινούς Αγώνες των    προαγωνιστικών κατηγοριών 9-10-11-12 ετών της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και για κάθε μία Περιφέρεια, θεσπίζεται χρηματική συμμετοχή στην διοργάνωση ανά αθλητή 10 €.  Από την υποχρέωση αυτή απαλλάσσονται κολυμβητές-τριες 12 ετών που είναι μέλη του προγράμματος των Επίλεκτων, σύμφωνα με την σχετική κατάσταση 
που αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ (www.koe.org.gr-Κολύμβηση-Εγκύκλιοι).


6.    Οι εκπρόσωποι των συλλόγων με την κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής των κολυμβητών-τριών τους στις προαναφερόμενες αγωνιστικές διοργανώσεις, στις οποίες και θεσπίζεται χρηματική συμμετοχή, οφείλουν να επισυνάπτουν το αντίστοιχο καταθετήριο –απόδειξη πληρωμής για το ποσό που προκύπτει, στο οποίο αναγράφεται το σωματείο και η αντίστοιχη διοργάνωση, μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής. (Αριθμός Λογαριασμού ΚΟΕ - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ  080/480901-72).
Όλα τα παραπάνω κατατίθενται στα γραφεία της ΚΟΕ και εφόσον ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος διαβιβάζονται στις Περιφέρειες.

Διευκρινίζεται σχετικά με τη χρηματική συμμετοχή ότι για διαγραφές που θα προκύπτουν πριν την έναρξη της αντίστοιχης διοργάνωσης, το αντίστοιχο χρηματικό ποσό θα πιστώνεται για επόμενες διοργανώσεις. 
Οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Επιτροπών θα αποστέλλουν στην ΚΟΕ μαζί με τα αποτελέσματα και σχετικές καταστάσεις με τα ονόματα των διαγραφέντων κολυμβητών-τριών ανά σύλλογο, ώστε ο σύλλογος να πιστώνεται με το ανάλογο ποσόν.


Για το Δ.Σ

Ο Γενικός Γραμματέας


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ