Η κοπή της πίτας του Ν.Ο.Αλιβερίου

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Σε μια ομολογουμένως όμορφη βραδιά και σε εορταστικό κλίμα την Κυριακή 3.2 έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Ο.Αλιβεριου. Το club NOVUS στον Κάραβο γέμισε από νωρίς με μικρούς και μεγάλους κολυμβητές και κολυμβητριες του ομίλου καθώς και γονείς και φίλους
του Ν.Ο.Α. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης Αν.Στερεάς και Εύβοιας Κος Μουτουπας Ευαγ., ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβεριου Κος Θωμάς Δ.,ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Ταμυναιων Κος Κιούσης Ν., ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλιβεριου Κος Κατσαμάγκος Γ., ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης περιβάλλοντος και πολιτισμού Κος Ντόβολης Β., η Πρόεδρος κοινωνικής προστασίας παιδείας και αθλητισμού Κα Στουπή Ελ.,ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Αλιβεριου Κος Αργύρης Ευαγ.,ο Πρόεδρος του Αστέρα Αλιβερίου Κος Μάστορης Παν. και μέλη του συλλόγου, ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Αλιβεριου Κος Αργύρης Δ. και μέλη του συλλόγου.
Η Πρόεδρος του Ομίλου Κα Ράπτη Δήμητρα παίρνοντας το λόγο αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους,
αναφέρθηκε στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος από πλευράς εγκαταστάσεων τονίζοντας την ανάγκη κατασκευής κολυμβητηρίου λέγοντας ότι όσο ποτέ η ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτική και αυτό γιατί η ανταπόκριση και η δίψα των παιδιών για κολύμβηση είναι μεγάλη μιας και φέτος ο αριθμός των αθλητών ξεπέρασε τους 200κοσιους.Τέλος αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Ν.Ο.Α την χρονιά που μας πέρασε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων θάλασσας, όπου οι αθλητές του ομίλου κατέκτησαν για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα φέρνοντας 6 κύπελλα κατηγοριών από τα 9,ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται βοηθούν και προσφέρουν στον όμιλο, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις υποχρε
ώσεις του και συγκεκριμένα τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και το Δήμαρχο Κο Θωμά Δ. για την οικονομική ενίσχυση,τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αλιβεριου Κο Κατσαμάγκο Γεώργιο που μεριμνά για την επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του ομίλου,Τις εταιρείες Δ.Ε.Η, ΒΙΔΟΜΕΤ,ΜΕΤΚΑ,Γαλβανιστήριο ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ και την Κα ΔΡΑΚΟΥΛΗ Αικ.,ΣΑΤΗΡΗ Ελ.,ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Δημ.
Στην συνέχεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής ο Κος Μούτουπας ο οποίος ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά με υγεία λέγοντας ότι το σύλλογο τον παρακολουθεί την τελευταια εικοσαετία, είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας στους συλλόγους θάλασσας και αυτό οφείλετε στην ποιότητα των αθλητών και προπονητών του καθώς και στις διοικήσεις του Ν.Ο.Α. ευχήθηκε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και δεδομένου των οικονομικών δυσκολιών απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Κο Θωμά εξέφρασε την ευχή να είναι κοντά στο Ν.Ο.Α μιας και είναι γνώστης του αθλητισμού, για να μπορεί να είναι και φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβεριου Κος Θωμάς ευχήθηκε με την σειρά του χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη και συνεχάρη για τις επιτυχίες του Ομίλου το Δ.Σ. προπονητές και αθλητές τους οποίους και προέτρεψε να μην το βάζουν κάτω,να προσπαθούν, να αγωνίζονται γιατί αυτό φέρνει αποτελέσματα και χαρακτηριστικά τους έφερε το παράδειγμα με τις εγκαταστάσεις που όπως είπε πριν 2 χρόνια όταν σας έδιωξαν από τις εγκαταστασεις σας στον Κάραβο αγωνιστήκαμε δεν το βάλαμε κάτω (παρότι χρειάστηκε να πέσουμε με τα ρούχα στη θάλασσα η ακόμα και δικαστήρια) και τώρα υπάρχουν οι νέες εγκαταστάσεις στις οποίες προπονείστε και τα αποτελέσματα είναι αυτά για τα οποία καμαρώνουμε σήμερα.Στη συνέχεια επιβεβαίωσε την βούληση του να είναι κοντά στον Ν.Ο.Α. και δοθείσας την ευκαιρία να κατασκευάσουμε το κολυμβητήριο το οποίο χρειάζεται τόσο πολύ το Αλιβέρι και μαζί με το κλειστό γυμναστήριο το οποίο βρίσκετε σε πολύ καλό σημείο και σύντομα να παραδοθεί, θα δώσουν ανάσα στη νεολαία της περιοχής μας.Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών και προπονητών του ομιλου.
Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας από την Πρόεδρο και τους Αθλητές.
Τα δώρα για τους τυχερούς της βραδιάς προσέφεραν: το κοσμηματοπωλείο ΧΡΟΝΟΡΑΜΑ, το εργαστήριο κοσμημάτων ΕΜΠΙΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑ, το κατάστημα αθλητικών ειδών ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ