Ν.Ο.ΔΗΛΕΣΙ 1978

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Ο  πρεσβυγενής  Ν.Ο.Δ , ιδρυθείς το 1978, αποτελεί ένα χώρο θαλασσίων αθλημάτων δραστηριοποιούμενος  στη Βοιωτία, ως Ναυταθλητικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.  Χαρακτηρίζεται ως ένας από τους εξέχοντες πυρήνες συσπείρωσης του νεανικού αθλητικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής καθώς προπονούνται και αγωνίζονται στα Τμήματα  του  ΝΟΔ , ενενήντα και πλέον αθλητές. Επιπλέον είναι πόλος έλξης του κοινωνικού ιστού
της ευρύτερης περιοχής αφού τριακόσια περίπου, ενεργά μέλη του δραστηριοποιούνται σε διάφορα πεδία της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Tμήμα Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ)
Ο Ν.Ο.Δ διατηρεί τμήμα πετοσφαίρισης (βόλεϊ) ανδρών-νεανίδων-εφήβων-παίδων.Η  ομάδα των ανδρών αναδείχθηκε πρωταθλήτρια το 2009 (επιτυγχάνοντας το απόλυτο νικών σε 22 αγωνιστικές) κερδίζοντας την άνοδο της στην Πρώτη κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ.Τις αγωνιστικές περιόδους 2009-10 και 2010-11 η ομάδα πραγματοποίησε αξιοπρόσεκτες πορείες στο πρωτάθλημα της Πρώτης Κατηγορίας της Ένωσης Πετοσφαίρισης Αθηνών και Ανατολικής Αττικής.Δουλειά με προοπτικές γίνεται και στα τμήματα νεανίδων-παίδων και εφήβων ώστε τα επόμενα χρόνια η ομάδα να στηρίζεται αποκλειστικά σε αθλητές και αθλήτριες που θα έχουν αναδειχθεί από τα σπλάχνα της.

Τμήμα Ιστιοπλοΐας
Οι ιστιοπλόοι μας συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες της περιφέρειας Νότιου Ευβοϊκού και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και επιτυγχάνουν να είναι πάντα αξιόλογες οι επιδόσεις τους. Επιπλέον ο Ν.Ο.Δ. κάθε χρόνο διοργανώνει αγώνες Ιστιοπλοΐας τριγώνου και Ιστιοσανίδας που συμπεριλαμβάνονται και στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Τμήμα Κολύμβησης
Η ομάδα του Τμήματος κολύμβησης συμμετέχει ανελλιπώς με επιτυχία σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.Ιδιαίτερης προσοχής τυγχάνει το γεγονός ,ότι είμαστε μέλη όλων των αντιστοίχων αθλητικών Ομοσπονδιών καθώς και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.Στις εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου, συνεχίζεται η παράδοση της σωστής εξειδικευμένης εκπαίδευσης, με καθηγητές ανωτάτης εκπαίδευσης μετατρέποντας τις δυνατότητες του κάθε νέου σε ικανότητες.Η ένταξη και διατήρηση των παιδιών και των νέων στον αθλητισμό, αποτελούν έναν από τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ αλλά και ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food