Πάει Βαρκελώνη και ο Γκολομέεβ

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Όριο συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών-γυναικών της Βαρκελώνης πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (11/5) ο αθλητής του Εθνικού Πειραιά, Κριστιάν Γκολομέεβ, με την εξαιρετική του επίδοση στα 50μ. ελεύθερο που του χάρισε την πρώτη θέση,
στο διεθνές μίτινγκ που συμμετείχε, στην Αμβέρσα του Βελγίου.
Ο 20χρονος κολυμβητής κολύμπησε την απόσταση σε 22.19, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, ενώ μάλιστα ήταν και κατά 14 εκατοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος (22.33) από το όριο συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης τον ερχόμενο Ιούλιο. Ο Γκολομέεβ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από τα προκριματικά του αγωνίσματος, όπου «άγγιξε» το όριο με επίδοση 22.35.
Έτσι με την επιτυχία του κολυμβητή μας, η ελληνική αποστολή αποκτά και δεύτερο μέλος, καθώς εκτός από τον Γκολομέεβ, όριο πρόκρισης έχει πετύχει και ο Χρήστος Κατραντζής του Ολυμπιακού στα 50μ. πεταλούδας.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Κριστιάν Γκολομέεβ, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα μετακομίσει στην Αλαμπάμα των Η.Π.Α, καθώς κατάφερε και κέρδισε πλήρη υποτροφία. Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο θεωρείται ένα εκ των κορυφαίων παγκοσμίως με ειδικότητα στην κολύμβηση.
Εκτη θέση για Βουρνά
Στο μεταξύ η Κριστέλ Βουρνά πήρε την 6η θέση στα 100μ πεταλούδα στο γκραν πρι του Σάρλοτ στις ΗΠΑ με χρόνο 1:01.19, ενώ πήρε την πρόκριση και στον τελικό στα 50μ πεταλούδα με επίδοση 27.84.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ