Κολυμβητικό διήμερο από το Ν.Ο.Αλιβερίου...

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Μετά την υδατοσφαίριση σειρά παίρνει η κολύμβηση, το Διοικητικό συμβούλιο του Ν.Ο.Α. έχει προγραμματίσει το ερχόμενο σαββατοκύριακο 23 και 24 Αυγούστου εκδηλώσεις για το σκοπό αυτό. Αναλυτικά τώρα το Σάββατο 23/8 στις 4:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κολυμβητικός Μαραθώνιος ανοιχτής θαλάσσης...
απόστασης περίπου 1.000 m από ηλικίες 13 ετών και άνω, με αφετηρία την παραλία της Παναγιτσας όπου εκεί θα καταγραφούν οι συμμετέχοντες κολυμβητές θα δοθούν οι οδηγίες και οι κανονισμοί για τον αγώνα και τερματισμό στην παραλία του Καράβου μπροστά στα γραφεία του ομίλου.
Δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν έως και την Παρασκευή 22/8 κάθε απόγευμα στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α..Στον τερματισμό θα δοθούν στους συμμετέχοντες μετάλλια και διπλώματα. Για την ασφάλεια των κολυμβητών έχει προβλεφθεί να είναι παρών και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου ο οποίος θα συνδράμει υποστηρικτικά με σκάφος και υλικό για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσις και τους ευχαριστούμε.
Το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί και λαμπαδηδρομία από τους κολυμβητές-τριες του ομίλου μας στον Κάραβο. 
Σημείο έναρξης τα γραφεία του στις 8:00 μ.μ.
Την Κυριακή το πρωί στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κολυμβητική ημερίδα των μικρών κολυμβητών-τριων.

Σκοπός της ημερίδας είναι οι μικροί κολυμβητές να νιώσουν τη χαρά του συναγωνισμού, να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα της κολύμβησης και φυσικά να νιώσουν την ευχαρίστηση του χειροκροτήματος! Σημασία δεν έχει η νίκη, σημασία έχει η συμμετοχή! Στο τέλος της κολυμβητικής ημερίδας θα γίνουν οι απονομές των παιδιών και θα ακολουθήσει μπουφές για τους μικρούς μας κολυμβητές και τους γονείς τους. 
Αυτή είναι και η τελευταία μέρα της καλοκαιρινής σαιζόν για τα τμήματα υποδομών, συνεχίζουν όμως την προετοιμασία τους οι κολυμβητές της αγωνιστικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας στην Ιτέα 30-31/8. 


Η Πρόεδρος κα Δήμητρα Ράπτη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Αλιβεριου σας καλούν όλους και όλες να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις, να γνωρίσετε το άθλημα της κολύμβησης και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια μικρών και μεγάλων αθλητών. Μέσα από την κολύμβηση και γενικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σφυρηλατούνται δυνατές φιλίες και αναπτύσσονται οι έννοιες της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ