Συναρπαστικά ματς την πρώτη ημέρα του τουρνουά...

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Με τον καιρό να μην είναι σύμμαχος των ομάδων, λόγο του κύματος, παρόλο τις δυσκολίες έγιναν δυνατά ματς αποζημιώνοντας το φίλαθλο και μη κοινό που βρέθηκε στην παραλία του Καραβου, με τα πολλά γκολ και τις μάχες που έδωσαν μεταξύ τους οι παίκτες των ομάδων...
χειροκροτώντας τους για την αγωνιστικότητα τους. Αναλυτικά τώρα τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας του τουρνουά ήταν:
Η ομάδα του "Ν.Ο.Α'61" με τους Ζωντό Π.-Αλέξη Π.-Παπουτσή Λ.-Σάλιαρη Κ.-Σαλταρίκο Λ.-Μπάνο Γ. ήρθε ισόπαλη στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του "BALUSE" που έπαιξαν με τους Μάλλιο Π.-Χαραλάμπους Δ.-Αθανασίου Ν.-Αλεξανδρόπουλο Ι.-Κανελάκη Δ.,

σ' ένα δυνατό παιχνίδι απ' όλες τις απόψεις... η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε με σκορ 6-6, η ομάδα του Baluse ήταν πιο εύστοχοι στα πέναλτι και κέρδισε των αγώνα. Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα "ΜΠΟΥΜΠΗΔΕΣ" με τους Γλάρο Δ.-Μπάνο Ν.-Κάλφα Β.-Σαμαρά Α.-Πατζαλη Δ.-Καρβουνιάρη Κ.
επικράτησαν της ομάδας "ΚΡΑΜΠΟΝΕΙΡΟ" που έπαιξαν με τους Ζωντό Δ.-Φλωρεντή-Μιχαλάκη Κ.-Μάστορη Ν.-Στουπη Γ.-Καρατζά Γ.-Μάστορη Ι. με σκορ 9-4. 

Η ομάδα των "ΜΠΟΥΜΠΗΔΕΣ" στο δεύτερο τους παιχνίδι έπαιξαν με την ομάδα του "BALUSE" σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι εναλλαγής του σκορ μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, οι πιτσιρικάδες με την επωνυμία της ομάδας τους... "ΜΠΟΥΜΠΗΔΕΣ" χειροκροτηθηκαν αν και έχασαν στο τέλος με σκορ 7-6. 

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η ομάδα του Ν.Ο.Α'61 επικράτησε της ομάδας του "ΚΡΑΜΠΟΝΕΙΡΟ" με σκορ 10-1. Τέλος η ομάδα του "Ν.Ο.Α-2" Πέρασε στην επόμενη φάση κατοχυρώνοντας το παιχνίδι σε βάρος της ομάδας των "PITBULLGUM" που δεν προσήλθε εγκαίρως. 

Σήμερα Κυριακή 3 Αυγούστου δεύτερη ημέρα και τελευταία του τουρνουά στους ημιτελικούς θα παίξουν τα ζευγάρια:
"BALUSE" VS "NOA-2"
"NOA'61" VS "ΜΠΟΥΜΠΗΔΕΣ"
Οι νικητές περνούν στο Τελικό και οι χαμένοι θα παίξουν για την τρίτη θέση στον μικρο τελικό.
Άλλη μια μέρα δράσης πέρα από τα συνηθισμένα στην παραλία του Καράβου μπροστά στο club Baluse, που θα προσφέρουν οι ομάδες του τουρνουά Beach Water Polo που διοργανώνει ο Ν.Ο.Α.λιβερίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ