Αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια κολύμβησης απο το ΝΟ.Κιάτου

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλη συμμετοχή είχε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση των θερινών τμημάτων κολύμβησης που για 6η συνεχή χρονιά
πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2014. 
Συνολικά 86 παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το νερό και να μάθουν βασικές τεχνικές κολύμβησης. Παράλληλα με τα τμήματα κολύμβησης υλοποιήθηκαν τμήματα Baby Swimming για παιδιά έως 3 ετών και τμήματα Aqua Fitness για ενήλικες. 
Συνοδευόμενοι από γονείς, συγγενείς και φίλους, οι μικροί κολυμβητές παρέλαβαν όλο καμάρι τα αναμνηστικά διπλώματά και τα μετάλλιά τους από τα χέρια του Δημάρχου Σικυωνίων κ. Σπύρου Σταματόπουλου, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και συγχάρηκε το Ν.Ο.Κιάτου για την επιτυχή διοργάνωση των τμημάτων κολύμβησης και αυτή τη χρονιά. 
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Σωτήρης Μενούνος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαρίστησε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και φέτος στο Ναυτικό Όμιλο. Ακολούθως ευχαρίστησε την Γυμνάστρια και μέλος του Ομίλου κα Κατερίνα Οικονόμου για την εξαιρετική προσφορά της. Κλείνοντας ο Πρόεδρος δεσμεύθηκε ότι ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου θα συνεχίσει την προσπάθειά που καταβάλλει από το 1976 για την καλλιέργεια της αγάπης για τη θάλασσα και την ανάπτυξη του  ναυταθλητισμού στην περιοχή μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food