Γ.Σ.Νηρέας Λαμίας 1998

Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Ο Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας είναι ένας ελληνικός αθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1998. Όπως αναγράφεται και στο καταστατικό του, με την ίδρυσή του ο σύλλογος συμμετέχει, καλλιεργεί και εξακολουθεί να καλλιεργεί τα αθλήματα της κολύμβησης και υδατοσφαίρισης. Πιο συγκεκριμένα, το έτος 1998-99 αγωνίστηκε στην προαγωνιστική κατηγορία κολύμβησης (με αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 10-11-12
ετών) και στο πρωτάθλημα Αντρών Δ΄ Εθνικής κατηγορίας το 1999 στην ίδια κατηγορία στην κολύμβηση, ενώ στην υδατοσφαίριση, συμμετείχε και στα πρωταθλήματα Παίδων-Εφήβων.

Το έτος 2000 στο άθλημα της κολύμβησης συμμετείχε στην κατηγορία προαγωνιστικής με διακρίσεις και νίκες (1ες -2ες -3ες ) στις διασυλλογικές διοργανώσεις της περιφέρειάς μας. Καθώς επίσης και της αγωνιστικής κατηγορίας, με αθλητές ηλικίας 12-13-14 ετών, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στην υδατοσφαίριση με συμμετοχές στα πρωταθλήματα: παίδων, εφήβων, νέων αντρών, και Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ενώ η γυναικεία ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής και ως δεύτερη ομάδα στην τελική φάση προβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Το 2001-2002-2003 συμμετείχε στα αθλήματα της κολύμβησης με τον αθλητή Αντωνόπουλο Απόστολο με διακρίσεις 3η, 5η και 7η θέση στα 1500-200 και 400 ελεύθερο αντίστοιχα, στο θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπως επίσης και στην υδατοσφαίριση όλες τις χρονιές που αναφέρονται παραπάνω με συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα. Το 2004 ο σύλλογός σημείωσε Πανελλήνια νίκη 3η θέση στο αγώνισμα 200 ΜΑ. στην αγωνιστική κατηγορία, με τον αθλητή Κρίκο Αλέξανδρο στην κατηγορία των παίδων.

Τα επόμενα χρόνια η πορεία του συλλόγου στα εν λόγω αθλήματα ήταν συνεχείς, με αποκορύφωμα το 2007-08 η ομάδαyδατοσφαίρισης Δ΄ Ανδρών, να προβιβαστεί ως Πρωταθλήτρια στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα γυναικών το έτος 2008-09 να προβιβάζεται ως Πρωταθλήτρια στην Α2 Εθνική κατηγορία, όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζει να αγωνίζεται. Την αγωνιστική χρονιά 2009-10 η ανδρική ομάδα προβιβάστικε στην Β΄Εθνική κατηγορία σαν επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας.

To 2013 η ανδρική ομάδα του Νηρέα Λαμίας ανέβηκε στην Α1 Κατηγορία Πόλο (μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από το πρωτάθλημα). Στην ομάδα του Νηρέα Λαμίας προπονητής είναι ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος αγωνίστηκε για μια σεζόν ως παίκτης με τα χρώματα της ομάδας. Η ομάδα ενίσχυεται σημαντικά για την πρώτη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία, με πολύ μεγάλα ονόματα του πόλο όπως οι Αντώνης Βλοντάκης, Φώτης Μπλάνης, Ζάχος Αναστασιάδης, και Χρήστος Φλώρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food