Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς 1974

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Στην αθλητική οικογένεια του Α.Κ.Ο.Λ., η αγάπη μας για τα παιδιά και τον αθλητισμό, είναι δύο από τα βασικά στοιχεία, που μας εμπνέουν και καθορίζουν τις δράσεις μας, με κυρίαρχο στόχο την καλλιέργεια του σώματος και του πνεύματος, των αθλητικών μας μελών. Με γνώμονα τα προαναφερόμενα στοιχεία, προσπαθούμε να δώσουμε
περισσότερα εφόδια στα παιδιά, χρησιμοποιώντας την εμπειρία, την αγάπη και την αστείρευτη διάθεσή μας, για προσφορά στην κοινωνία μας. Τα παιδιά, με την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό, είναι σίγουρο πως αποκτούν πρόσθετα εφόδια, απαραίτητα για να ανταποκριθούν με καλύτερες προϋποθέσεις στα θέματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους.
Είναι πλέον σε όλους μας γνωστό, πως τα θετικά αποτελέσματα του αθλητισμού αποκτώνται και γίνονται βίωμα του ανθρώπου, μόνο αν ασκείται σύμφωνα με τις αθλητικές αξίες κι’ αν ακολουθεί πιστά, σ’ όλη την αθλητική του πορεία, τους κανόνες του ευγενικού αγώνα, την άμιλλα, την αποδοχή και συναδέλφωση. Οι αθλητικές αξίες είναι μία μόνιμη πρόκληση για όλους μας, με απώτερο σκοπό να υπερβαίνουμε τα ατομικά και πνευματικά μας όρια, με στόχο την επίτευξη υψηλότερων ηθικών και πνευματικών αξιών. Ο αθλητισμός αν ενταχθεί μέσα στα εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα, είναι σίγουρο πως θα επηρεάσει θετικά τη διαμόρφωση χαρακτήρων και κατ’ επέκταση την κοινωνία μας.
Με γνώμονα τα προαναφερόμενα, τα διοικητικά συμβούλια του ομίλου, διαχρονικά, καλλιέργησαν τα παρακάτω αθλήματα: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Χιονοδρομία, Ορειβασία, Αναρρίχηση, Σκάκι, Τένις, Κολύμβηση, Πόλο, Στίβο και Γυμναστική (Ρυθμική, ενόργανη, αεροβική, τραμπολίνο και φυσικοκινητική αγωγή).
Αποτελεί για μας, τιμή, η συμμετοχή στις δραστηριότητες του ομίλου, μεγάλου αριθμού παιδιών, τα οποία μας δίνουν δύναμη και συνεχίζουμε….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ