Νέες επιτυχίες για την δραστήρια αρετή!

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Πλούσια ήταν η συγκομιδή σε μετάλλια της Αρετής Λαμίας κατά τη συμμετοχή της στα κολυμβητικά events που πραγματοποιήθηκαν τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου. 
Στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο της Νίκαιας,

η Αρετή μετείχε με τέσσερις αθλήτριες αγωνιστικής κατηγορίας, κατακτώντας 3 μετάλλια. Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες παρέλαβαν από το βάθρο 2 χρυσά μετάλλια (Βλαχώνη Μαριαγγέλα στα 100 μέτρα πεταλούδα – Ράπτη Έλλη 200 μέτρα πεταλούδα) και ένα χάλκινο (Ράπτη Έλλη, 100 μέτρα πεταλούδα), ενώ ταυτόχρονα πέτυχαν όλες  τα όρια για τη συμμετοχή τους στο Χειμερινό Πρωτάθλημα.

Εξάλλου, ο δραστήριος σύλλογος έδωσε το «παρών» και στην διεθνή κολυμβητική διοργάνωση Swimming Christmas Cup που διεξήχθη στην πόλη της Πάτρας από τις 12 έως 14 Δεκεμβρίου. Στους αγώνες συμμετείχαν 52 ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με συνολικά 1.200 αθλητές και αθλήτριες, γεγονός που κατέστησε το επίπεδο των αγώνων εξαιρετικά υψηλό. 

Η Αρετή συμμετείχε συνολικά με 25 αθλητές προαγωνιστικών και αγωνιστικών ηλικιών, κατακτώντας δέκα (10) μετάλλια (6 μετάλλια η προαγωνιστική κατηγορία και 4 η αγωνιστική). 

Η διοίκηση της ομάδας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη με τις νέες επιτυχίες της ομάδας, η οποία έχει ξεκινήσει την αγωνιστική σεζόν με σερί διακρίσεων και ομαδικών εμφανίσεων που προκαλούν αίσθηση στην πανελλήνια κολυμβητική κοινότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ