Βλάχος: «Χρήσιμα συμπεράσματα»

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας από κοινού με την αντίστοιχη της Ρουμανίας. Ο Θοδωρής Βλάχος, στις πρώτες του προπονήσεις ως ομοσπονδιακός προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα,
ενόψει και του πολύ κρίσιμου εντός έδρας παιχνιδιού με την Ουγγαρία, στις 20 Ιανουαρίου, για την τρίτη αγωνιστική του Γουόρλντ Λιγκ, το οποίο θα κρίνει πολλά όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση του ερχόμενου Ιουνίου. Απών από τις τελευταίες διπλές προπονήσεις ο Κυριακός Ποντικέας, ο οποίος είναι άρρωστος.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας Θοδωρής Βλάχος τόνισε: «Είναι ένα καμπ, το οποίο ήταν ήδη προγραμματισμένο. Η χρονική περίοδος που γίνεται είναι καλή, καθώς είναι περίοδος χαλάρωσης των παικτών από τους συλλόγους τους. Εδώ και τρεις ημέρες που βρισκόμαστε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και δίνουμε φιλικά παιχνίδια με τους Ρουμάνους, όλοι δουλεύουν με όρεξη και έχω και εγώ την ευκαιρία να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών μου. Έχω βέβαια αρκετά παιδιά με τα οποία δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά θέλω να γνωρίσω και τους υπόλοιπους. Θα δω αρκετά πράγματα και στην πορεία, στα παιχνίδια του Γουόρλντ Λιγκ , οπότε θα διαμορφώσω μια πιο σφαιρική άποψη για την εικόνα ολόκληρης της ομάδας. Υπάρχει ηρεμία, είμαστε σε μια φάση η οποία μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερη».
 Ο άμεσος συνεργάτης του, Δημήτρης Κραβαρίτης, σχολίασε: «Ολοκληρώνεται ένα καμπ προετοιμασίας με τους Ρουμάνους, από το οποίο μόνο χρήσιμα συμπεράσματα μπορούν να βγούν. Συνεχίζουμε έχοντας στο μυαλό μας το ερχόμενο επίσημο παιχνίδι με την Ουγγαρία».
 Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης σημείωσε: «Δεν αμφισβητεί κανένας ότι με το Σάκη Κεχαγιά, ως Εθνική ομάδα κάναμε μεγάλα βήματα προόδου, εξάλλου έχει αναφερθεί σε αυτό και ο Θοδωρής Βλάχος. Η Εθνική ομάδα συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να το αποδείξουμε αυτό στο επερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν. Μια αλλαγή δίνει μια νέα ώθηση, αλλά είναι το πρώτο καμπ που γίνεται με το Θοδωρή Βλάχο και είναι ακόμα νωρίς. Οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίζουμε πολύ καλά, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών είναι από την ομάδα του Ολυμπιακού και είναι ο προπονητής μας. Θα φανεί στην πορεία».
Αναφερόμενος στις κοινές προπονήσεις με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας δήλωσε: «Έχουμε αποκομίσει θετικά στοιχεία. Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα, όπως η Ρουμανία η οποία είναι σημαντικά ανανεωμένη όσον αφορά το ρόστερ της. Στα ομαδικά αθλήματα αν δεν υπάρχουν φιλικά ή επίσημα παιχνίδια για να δοκιμάσει μια ομάδα όσα λέγονται στην προπόνηση, δε μπορεί να βελτιωθεί. Αν και είναι αρκετά νωρίς μέχρι το ερχόμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία, κάποια χρήσιμα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ