Επιτυχημένοι αγώνες, παρά τα προβλήματα

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Eπιτυχημένες χαρακτηρίζονται ,παρά τα προβλήματα ,οι 5 ημερίδες ορίων κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν ανά την Ελλάδα, σε κολυμβητήρια τόσο της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης, αλλά και της περιφέρειας. Στη Νίκαια και το Εθνικό της κολυμβητήριο διεξήχθη Ημερίδα προαγωνιστικών ηλικιών
(9-12 ετών) με τη συμμετοχή 940 κολυμβητών/τριών από 45 Σωματεία.Αντίστοιχη ημερίδα έγινε  και στη Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο κολυμβητήριο) με τη συμμετοχή περίπου 600 κολυμβητών/τριών από 24 Σωματεία. Το Σάββατο στη Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε Ημερίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, προαγωνιστικών ηλικιών και όλων των αγωνιστικών κατηγοριών με τη συμμετοχή 152 κολυμβητών/τριών από 14 Σωματεία.
Παράλληλα, Ημερίδες προαγωνιστικών ηλικιών και όλων των αγωνιστικών κατηγοριών είχαμε στη Λάρισα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας (120 κολυμβητές/τριες  από 12 Σωματεία) και την Πάτρα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (180 κολυμβητές/τριες από 6 Σωματεία).
Ο Χριστόδουλος Χούμας, τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ στο άθλημα αναφέρθηκε στις δυσκολίες, τις οποίες αντιμετώπισαν οι αθλητές στο κολυμβητήριο της Νίκαιας:
«Από αγωνιστικής πλευράς, τα πράγματα κύλησαν καλά σε όλες τις ημερίδες, είχαμε ωραίους αγώνες και οι αθλητές των αναπτυξιακών ηλικιών έδειξαν τη δυναμική τους. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι οι αγωνιστικοί χώροι, η έλλειψη των οποίων  αποτελεί αρκετές φορές τροχοπέδη στον προγραμματισμό και το σχεδιασμό μας. Αναγκαστήκαμε να τροποποιήσουμε πολλές φορές το πρόγραμμα, στη Νίκαια, λόγω του ότι οι εγκαταστάσεις είναι ακατάλληλες για να φιλοξενήσουν τέτοια μάζα παιδιών. Απευθύνουμε έκκληση στη Γ.Γ Αθλητισμού και σε κάθε αρμόδιο να βρεθούν άμεσα λύσεις, να δοθεί άδεια στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, το οποίο είναι το πλέον κατάλληλο να φιλοξενεί τέτοιου είδους αγώνες. Οι άδειες λειτουργίας των κολυμβητηρίων, των οποίων η παράταση που η ΚΟΕ έχει εξασφαλίσει εκπνέει στις 8/2, είναι απαραίτητο να φροντίσουν άμεσα οι υπεύθυνοι να τις έχουμε, πριν προκύψουν σοβαρότερα προβλήματα στην προετοιμασία των αθλητών μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ