Μύλος με τα κολυμβητήρια

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Το ζήτημα των αδειών των κολυμβητηρίων δημιουργεί πρόβλημα στη διεξαγωγή των διοργανώσεων της ΚΟΕ. Σήμερα έγινε γνωστό ότι οι χειμερινοί αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων Α’, Β’ για τα σωματεία του Νότου θα γίνουν στο Παπαστράτειο.

Κολυμβητήρια που να έχουν άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας αναζητά η ΚΟΕ για να μπορέσει να διοργανώσει τα πρωταθλήματά της. Ο Φεβρουάριος περιλαμβάνει τους χειμερινούς αγώνες όλων των κατηγοριών και τα πάντα εξαρτώνται από το αν θα πάρει μόνιμη άδεια το Παπαστράτειο. Οι άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων τς χώρας είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο μονίμως λύνεται… προσωρινά. Οι προσωρινές άδειες λειτουργίας και καταλληλότητας είναι σε ισχύ μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου. Έτσι, η ΚΟΕ μπορεί να διοργανώσει στο Παπαστράτειο τους χειμερινούς αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων Α’, Β’ για τα σωματεία του Νότου στις 6-8 Φεβρουαρίου στο Παπαστράτειο και μετά βλέπουμε. Το μοναδικό κολυμβητήριο που διαθέτει κανονική άδεια λειτουργίας στην Αττική και θα μπορεί να είναι ανοιχτό και στις 9 του μήνα είναι το δημοτικό της Νέας Σμύρνης.
Την Τετάρτη βέβαια η αρμόδια επιτροπή θα διενεργήσει ελέγχους και από την ΚΟΕ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά πιθανότατα θα αποκτήσει κανονική άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας. Σε αυτή την περίπτωση στο Παπαστράτειο θα γίνουν τόσο οι χειμερινοί αγώνες παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων του Νότου (13-15/2) όσο και οι χειμερινοί ανδρών-γυναικών (27/2-1/3). Σε διαφορετική περίπτωση οι παραπάνω διοργανώσεις θα γίνουν στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και το δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου αντίστοιχα. Για τα σωματεία του Βορρά οι χειμερινοί όλων των κατηγοριών πλην ανδρών-γυναικών θα γίνουν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο (13-15/2).

του Άκη Ιωακείμογλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ