Πατέρας εναντίον γιου

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Στο τελευταίο λεπτό του χθεσινού αγώνα Υδραϊκός-Βουλιαγμένη συνέβη κάτι μοναδικό στα ελληνικά χρονικά. Ο Γιώργος Μαυρωτάς έπαιξε αντίπαλος με τον γιο του, Λεωνίδα και μάλιστα σε δύο φάσεις ο ένας μάρκαρε τον άλλο.Όταν ο Γιώργος Μαυρωτάς
επέστρεφε στην ενεργό δράση για λογαριασμό του Υδραϊκού δύσκολα θα φανταζόταν ότι μία μέρα θα έπαιζε αντίπαλος με την αγαπημένη του Βουλιαγμένη και ακόμα περισσότερο με τον γιο του, τον Λεωνίδα. Χθες, στο ματς Υδραϊκός-Βουλιαγμένη συνέβησαν και τα δύο. Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Τεό Λοράντος έριξε στην πισίνα τον Λεωνίδα Μαυρωτά και για δύο φάσεις πατέρας και γιος μάρκαραν ο ένας τον άλλο. «Ήταν ένα κανονικό λεπτό. Ήταν απλώς αντίπαλος ο γιος μου. Για να είμαι ειλικρινής ούτε μου χαμογέλασε ούτε του χαμογέλασα. Δεν υπήρχε κάποια οικειότητα μεταξύ μας. Ήταν ένας κανονικός αντίπαλος. Ήταν ένα άσπρο σκουφάκι κι ένα μαύρο σκουφάκι», είπε ο Γιώργος Μαυρωτάς, περιγράφοντας αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. «Τελικά δεν ήταν περίεργο, όπως πίστευα ότι θα είναι. Και οι δύο παίξαμε σαν να είχαμε απέναντί μας έναν οποιονδήποτε αντίπαλο. Ήταν σαν να βλεπόμαστε πρώτη φορά. Ούτε τα χέρια δεν δώσαμε», σχολίασε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Μαυρωτάς.
Για τον Γιώργο το κλίμα ήταν γενικά πιο φορτισμένο, ανεξάρτητα από την παρουσία του γιου του ως αντιπάλου. Ο λόγος ήταν φυσικά ότι έπαιζε για πρώτη φορά αντίπαλος της Βουλιαγμένης με την οποία κυριολεκτικά είναι ταυτισμένος. «Παίζοντας για πρώτη φορά αντίπαλος της Βουλιαγμένης ήταν σαν να έπαιζα οικογενειακό διπλό με τους συμπαίκτες μου. Βέβαια από την τωρινή Βουλιαγμένη πρόλαβα ως συμπαίκτες τον Χρήστου Αφρουδάκη και τον Κώστα Τσαλκάνη αλλά η γενικότερη αίσθηση που είχαν ήταν αυτή», κατέληξε ο Μαυρωτάς, μιλώντας στοSportsfeed λίγο μετά την ορκωμοσία του ως βουλευτής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ