Αθλητικός Σύλλογος «ΑΡΕΤΗ»

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αρετή Λαμίας ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 από ανθρώπους που είχαν μέσα τους την φλόγα της δημιουργίας και την αγάπη για τον αθλητισμό, όπως αυτό εκφράζεται από το πνεύμα
του ωραίου του μεγάλου και του αληθινού.
Αρετή  κατά την ετοιμολογία είναι η ικανότητα κάτι να αρμόζει, να ωφελεί, να είναι  κατάλληλο, ανώτερο, ηθικότερο, άριστο. Δεν επιλέξαμε τυχαία αυτή την ονομασία. Πιστεύουμε ότι η αρετή είναι το βασικό χαρακτηριστικό του κάθε σωστού αθλητή. Πιο πολύ από τις διακρίσεις, θέλουμε την προσπάθεια. Πιο πολύ από τις δάφνες θέλουμε το αγωνίζεσθαι. Πιο πολύ από τη νίκη θέλουμε το ομαδικό πνεύμα. Αν κάθε αθλητής μας φτάσει εκεί, θα έχει ήδη νικήσει, πριν ανέβει στο βατήρα. Η ομάδα δραστηριοποιείται σε όλα τα κολυμβητικά τμήματα και τα επίπεδα εμπειρίας: Eκμάθηση κολύμβησης, ακαδημίες, προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα.
Στόχος του Αθλητικού Συλλόγου Αρετή είναι να αγαπήσουν την κολύμβηση όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Να μάθουν με την κατάλληλη παιδαγωγική φροντίδα  να κολυμπούν σωστά και να αντλήσουν τα οφέλη της πειθαρχίας, της διαμόρφωσης ισορροπημένης προσωπικότητας και της συνεργασίας με συνομήλικους και προπονητές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ