Πιστοποιητικό ταχύτητας

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Ο Στέφανος Δημητριάδης και ο Κριστιάν Γκολομέεβ παρέλαβαν μέσω της ΚΟΕ το πτυχίο της παγκόσμιας ομοσπονδίας προπονητών κολύμβησης. Οι δυο τους ήταν οι μοναδικοί Έλληνες που είχαν χρόνους μέσα στους 25 καλύτερους για το 2014.

Μία ακόμα επιβράβευση των περσινών τους επιδόσεων έλαβαν ο Στέφανος Δημητριάδης και ο Κριστιάν Γκολομέεβ. Οι δύο κολυμβητές μας ήταν οι μοναδικοί Έλληνες που για το 2014 σημείωσαν επιδόσεις εντός των 25 καλύτερων στον κόσμο. Γι’ αυτό το επίτευγμα παρέλαβαν σχετικό πτυχίο από την παγκόσμια ομοσπονδία προπονητών κολύμβησης (WSCA), που ήρθε στα χέρια τους μέσω της ΚΟΕ. Όπως αναφέρει η επιστολή της WSCA συνολικά 494 κολυμβητές από 46 χώρες βρίσκονται στο τοπ 25 της παγκόσμιας κατάταξης σε όλα τα αγωνίσματα.
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στις 18 Αυγούστου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου έκανε 21.96 στα 50μ. ελεύθερο, που αποτέλεσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ και ήταν η 20η καλύτερη επίδοση στον κόσμο για την περασμένη σεζόν. Ο Στέφανος Δημητριάδης στα 200μ. πεταλούδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ στις 20 Ιουνίου έκανε χρόνο 1:56.68, που ήταν ο 25ος καλύτερος για πέρσι. Η εξαιρετική πορεία και των δύο συνεχίζεται, με τον μεν Δημητριάδη να είναι ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που εξασφαλίζει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τον δε Γκολομέεβ να σαρώνει τους τίτλους στα κολεγιακά πρωταθλήματα των ΗΠΑ και να είναι θέμα χρόνου το να πιάσει το όριο για το Ρίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food