Open water στη Σαντορίνη

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015


Μία όμορφη εμπειρία σε έναν ιδιαίτερο προορισμό θα έχουν οι πρωταθλητές ανοιχτής θαλάσσης. Ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Κέλλυ Αραούζου, ο Αντώνης Φωκαΐδης και ο Γιώργος Αρνιακός θα πάρουν μέρος στο 1ο Santorini Experience, που διοργανώνεται
στην όμορφη Σαντορίνη και θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές ενός αθλήματος που διαρκώς μεγαλώνει και θα μπορούσε να έχει μεγάλη ανάπτυξη με δεδομένο ότι στην Ελλάδα υπάρχουν οι δυνατότητες, από το φυσικό τοπίο, γίνονται περισσότεροι τέτοιοι αγώνες. Η διοργάνωση περιλαμβάνει διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του τριημέρου, με τον κολυμβητικό αγώνα να είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (1-3 Μαϊου) και να είναι ανοιχτός για όλους.
Οι διοργανωτές απευθύνθηκαν στο Νίκο Γέμελο για να φτιάξουν τη διαδρομή, που θα ακολουθηθεί. 


«Είναι ένας πολύ όμορφος αγώνας 2.4χλμ., που γίνεται στα Φηρά από το ηφαίστειο ως το παλιό λιμάνι, σε πολύ βαθιά νερά. Μπορεί να κολυμπήσει ο καθένας και περιμένουμε να είναι το έναυσμα για να αρχίσουν τέτοιοι αγώνες γενικά στην Ελλάδα, όπου έχουμε τόσες φυσικές πισίνες και να αρχίσει να ανθεί ο αθλητικός τουρισμός», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής.
Εκτός από τον αγώνα κολύμβησης, την Παρασκευή θα γίνουν μαθητικοί αγώνες τρεξίματος και την Κυριακή αγώνες τρεξίματος 21.1χλμ, 10χλμ. και 5 χλμ. Η διοργάνωση έχει και κοινωφελή χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα δοθεί για τη δημιουργία στίβου σε στάδιο του νησιού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ