Και Ρίο και Καζάν

Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν θα πάρουν μέρος δύο ακόμα κολυμβητές μας. Ο Ανδρέας Βαζαίος και ο Παναγιώτης Σαμιλίδης έπιασαν τα όρια για τις σπουδαίες διοργανώσεις της επόμενης διετίας.Η δεύτερη ημέρα του γκραν πρι
«Ακρόπολις» στο κολυμβητήριο του Αλίμου επεφύλαξε σπουδαίες επιτυχίες για την ελληνική κολύμβηση. Ο Ανδρέας Βαζαίος (φωτογραφία) και ο Παναγιώτης Σαμιλίδης, αμφότεροι κολυμβητές του ΑΝΟ Αργυρούπολης έπιασαν όρια τόσο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν τον προσεχή Ιούλιο όσο και για το μεγάλο ραντεβού του επόμενου καλοκαιριού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Βαζαίος έπιασε το όριο στα 200μ. μ. ατομική με χρόνο 1:59.62 και ο Παναγιώτης Σαμιλίδης αυτό στα 200μ. πρόσθιο με επίδοση 2:10.93. Με δεδομένο το όριο του Στέφανου Δημητριάδη, η κολυμβητική αποστολή για το Ρίο αριθμεί πλέον τρία μέλη.
«Προτιμήσαμε να έχουμε έναν εγχώριο αγώνα για να πιάσουν τα όρια. Ήταν προγραμματισμένο να γίνει σε αυτόν τον αγώνα και δεύτερος στόχος αν δεν τα καταφέρναμε ήταν το όπεν. Και οι δύο έδωσαν μία απάντηση σε όσους δεν τους πίστεψαν τα τελευταία δύο χρόνια και ειδικά τον Παναγιώτη, για τον οποίο μετά τον τραυματισμό στο χέρι που είχε πέρσι, η φετινή χρονιά ήταν ένα ερωτηματικό. Ξεκίνησε στοχεύοντας για τους Ολυμπιακούς του χρόνο. Είδαμε ότι αντέδρασε καλά και μπήκαμε στη διαδικασία για τα όρια. Είναι μία προσπάθεια ενός τιμ αποτελούμενου από τη φυσικοθεραπεύτριά Σούλα Θάνου και τον γιατρό Δημήτρη Αντωνακάκη, του συλλόγου μας, το οποίο πλαισιώνουν ο γυμναστής Αλέξανδρος Προβολισιάνος και ο φυσικοθεραπευτής Μάριος Παπαγιαννόπουλος, που έκανε όλη τη δουλειά στην αποκατάσταση του τραυματισμού του Παναγιώτη. Επίσης πολύ σημαντική ήταν και παραμένει η βοήθεια του χορηγού μας. Ήταν μία μεγάλη απάντηση σε όσους τους λοιδόρησαν τα τελευταία χρόνια και θα δούμε κι άλλα πράγματα από αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο προπονητής του, Αλέξανδρος Νικολόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food