Και όμως γίνεται...

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Άμα θές και επιμένεις και ζείς και αγαπάς ναί γίνεται...ξεκινώντας το Νοέμβριο του 2014 με τη δήλωση συμμετοχής  μας μετά απο δύο δεκαετίες σε επίσημο πρωτάθλημα, αυτό της Γ'εθνικής κατηγορίας των ανδρών.Στόχος αυτού του εγχειρήματος, η γνώση και οι εμπειρίες απο μια τέτοια διοργάνωση για τους μικρούς
μας υδατοσφαιριστές,παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια...και να που γίνεται, στις 17 εως 19 Ιουλίου η ομάδα μας αγωνίστηκε στα κολυμβητήρια της Νίκαιας και της Πεντέλης στον Β' Όμιλο της Αθήνας, έναν όμιλο  κατά γενική ομολογία ο πιο δύσκολος απο τους υπόλοιπους τρείς.
Ο Ν.Ο.Α απο τις μικρότερες ηλικιακά ομάδα του ομίλου μας, κάτι που σχολιάστηκε θετικά απο το κόσμο που παρακολούθησε τα παιχνίδια, χειροκροτώντας τα παιδιά μας δίνοντάς τους θάρρος και ικανοποίηση,χαρακτηριστικά να αναφέρουμαι τα επαινετικά σχόλια της Προέδρου (κα Αναστασίας Μέτσιου) και των μελών του Α.Ο.Τρίτωνα Αμαρουσίου (ο οποίος πέρασε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος πρώτος στην βαθμολογία),οι οποίοι στο τέλος του μεταξύ μας αγώνα μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια του ομίλου μας και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην Πρόεδρο του ομίλου κα Ράπτη Δήμητρα.Τα παιδιά μας έπαιξαν και στάθηκαν στο στίβο με ομάδες με ιστορία στο άθλημα,χάρις στην αγωνιστικότητα τους και την αγάπη τους για την υδατοσφαίριση.Η δυναμικότητα της ομάδας μας δεν θα μπορούσε να είναι σε υψηλό επίπεδο από τη στιγμή που η επιλογή ήταν να αγωνιστούν οι μικροί μας αθλητές,αλλά και η αντιξοότητες της προετοιμασίας, ο μόλις ένας μήνας δεν θα μπορούσε να ήταν αρκετός για ένα τέτοιο απαιτητικό πρωτάθλημα, κάτι που το γνωρίζαμε και ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό.

Σε αυτή την προσπάθεια όμως παρόντες ήταν και μεγαλύτεροι σε ηλικία παιδιά τα οποία βοήθησαν και στήριξαν τους μικρότερους, τους συμβούλευαν,τους διόρθωναν στα λάθη τους και τους στήριζαν,ήταν μια όμορφη παρέα όλοι τους.Χαρακτηριστικά να αναφέρουμαι και να ευχαριστήσουμε για την ιδιαίτερη  τιμή που έκανε στον όμιλο μας με τη συμμετοχή του, ο Γιώργος ο Μαντζόπουλος πρώην παίκτης και αρχηγός του Πανιωνίου με συμμετοχή στην Α1 των ανδρών ένα εξαιρετικό παιδί όπως όλοι οι αθλητές μας,τον Νίκο τον Σφακιώτη που τον γνωρίζουμε απο την προσφορά του στο τμήμα της κολύμβησης επί πολλά χρόνια, με θητεία στην ομάδα του Μίλωνα,πολύτιμη η εμπειρία του, τον Άρη τον Πηλιχό ο οποίος ήταν στην ομάδα μας που έπαιξε στην τελευταία της συμμετοχή σε πρωτάθλημα,τον Κώστα τον Αλεξανδρόπουλο τον αρχηγό μας ο οποίος έδωσε πολλές μάχες μέσα στο νερό.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας που συνόδεψε την ομάδα κ.Προκόπιο Αλέξη καθώς και για την συνεισφορά του στην προετοιμασία της ομάδας μας τον έτερο προπονητή μας κ. Λάμπρο Σαλταρίκο.
Την αποστολή της ομάδας αποτέλεσαν οι αθλητές: Γλάρος Δημήτριος,Καρατζάς Γεώργιος,Αλεξανδρόπουλος Ιωάννης,Σάλιαρης Κων/νος,Στρουμπούλης Αστέριος,Δημητρίου Νικόλαος,Σαμαράς Αναστάσιος,Μπάνος Νικόλαος,Μεϊντάνης Κων/νος,Καρβουνιάρης Κων/νος,Πολύχρονος Αριστείδης,Νικολάου Σπύρος,Σφακιώτης Νικόλαος,Μαντζόπουλος Γεώργιος,Αλεξανδρόπουλος Κων/νος,Πηλιχός Αριστοτέλης.
Την αποστολή συνόδευσαν η Πρόεδρος του Ν.Ο.Α Κα.Ράπτη Δήμητρα και ο ταμίας του συλλόγου Κ. Μπάνος Ιωάννης.
Οι Σκόρερ της ομάδας μας ήταν: Αλεξανδρόπουλος Ιωάννης(4),Μπάνος Νικόλαος(4),Αλεξανδρόπουλος Κων/νος(3),Μαντζόπουλος Γεώργιος(3),Σφακιώτης Νικόλαος(2).
Ο Ν.Ο.Αλιβερίου θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους εκείνους  που ενίσχυσαν την όλη προσπάθεια,υλικά και ηθικά και είναι, Θεοδώρου Αλέξανδρο,Νικολάου Νικόλαο του Σπύρου,Νικολάου Νικόλαο του Ιωάννη,Πολύχρονο Βασίλειο,Αγγελέτο Κων/νο,τον Πρόεδρο της περιφερειακής μας επιτροπής Μούτουπα Ευάγγελο,τον Ν.Ο.Χαλκίδος και τον προπονητή του Αλαφάκη Ιωάννη και το club Baluse.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, προπονητές, διοίκηση και γονείς που σε τέτοιους καιρούς δύσκολους ο Ν.Ο.Α προσπαθεί να κρατήσει τον υγρό στίβο σε υψηλό επίπεδο στην περιοχή μας αντάξιος της ιστορίας του, δίνοντας διέξοδο στους νέους μας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Α' φάσης

1η Ημέρα (17/7/15-απόγευμα)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Εθνικό): Μακεδονικός – ΠΕΚΕΒ 2-12, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΚΟ Ξάνθης 2-16, ΣΑΠΚ Νεάπολης – Άρης Κάμπου 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ο Άρης Κάμπου ο οποίος μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και του αφαιρείται ένας βαθμός).

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου):

Ροή – ΝΟ Σύρου 4-10, Δελφίνια Μεταμόρφωσης – ΝΟ Ιτέας 15-5, Τρίαινα Βούλας – ΓΟ Μεσολογγίου 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ο ΓΟ Μεσολογγίου ο οποίος μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και του αφαιρείται ένας βαθμός).

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Νίκαιας, Πεντέλης):

Άρης Νίκαιας – ΝΟ Αλιβερίου 19-4, Τρίτων Αμαρουσίου – ΠΑΕ Άργης 14-2, ΑΝΟ Μεταμόρφωσης – ΝΟ Μυτιλήνης 10-11.

2η Ημέρα (18/7/15-πρωί-απόγευμα)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Εθνικό):

ΠΕΚΕΒ – ΚΟ Ξάνθης 12-3, Μακεδονικός – ΣΑΠΚ Νεάπολης 8-8, ΣΑΠΚ Νεάπολης – ΠΕΚΕΒ 3-19, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Μακεδονικός 3-11.

Η Βαθμολογία: 1. ΠΕΚΕΒ 9 (3 αγ.), 2. Μακεδονικός 4 (3 αγ.), 3. ΚΟ Ξάνθης 3 (2 αγ.), 4. ΣΑΠΚ Νεάπολης 1 (2 αγ.), 5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0 (2 αγ.). Σ.Σ.: Ο Άρης Κάμπου αποσύρθηκε οριστικά από τους αγώνες.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου):

ΝΟ Σύρου – ΝΟ Ιτέας 9-2, Ροή – Τρίαινα Βούλας 4-10, Τρίαινα Βούλας – ΝΟ Σύρου 15-2, Δελφίνια Μεταμόρφωσης – Ροή 15-4.

Η Βαθμολογία: 1. Τρίαινα Βούλας 6 (2 αγ.), 2. Δελφίνια Μεταμόρφωσης 6 (2 αγ.), 3. ΝΟ Σύρου 6 (3 αγ.), 4. ΝΟ Ιτέας 0 (2 αγ.), 5. Ροή 0 (3 αγ.). Σ.Σ.: Ο ΓΟ Μεσολογγίου αποσύρθηκε οριστικά από τους αγώνες.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Νίκαιας):

ΝΟ Αλιβερίου – ΠΑΕ Άργης 3-20, ΝΟ Μυτιλήνης – Τρίτων Αμαρουσίου 4-16, Άρης Νίκαιας – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 12-5, ΠΑΕ Άργης – ΝΟ Μυτιλήνης 8-8, ΑΝΟ Μεταμόρφωσης – ΝΟ Αλιβερίου 21-3, Τρίτων Αμαρουσίου – Άρης Νίκαιας 17-11.

Η Βαθμολογία (3 αγώνες): 1. Τρίτων Αμαρουσίου 9, 2. Άρης Νίκαιας 6, 3. ΝΟ Μυτιλήνης 4, 4. ΠΑΕ Άργης 4, 5. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 3, 6. ΝΟ Αλιβερίου 0.

3η Ημέρα (19/7/15-πρωί-απόγευμα)

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Εθνικό):

Μακεδονικός - ΚΟ Ξάνθης 4-10 (διακόπηκε σε βάρος του Μακεδονικού), ΣΑΠΚ Νεάπολης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 14-1, ΚΟ Ξάνθης - ΣΑΠΚ Νεάπολης 14-6, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΕΚΕΒ 4-19.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΠΕΚΕΒ 12

2. ΚΟ Ξάνθης 9

3. Μακεδονικός 4

............................................

4. ΣΑΠΚ Νεάπολης 4

5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0

*** Εκκρεμεί η περαιτέρω τιμωρία του Μακεδονικού. Ο Άρης Κάμπου δεν εμφανίστηκε στους αγώνες.

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου):

Ροή - ΝΟ Ιτέας 5-9, Τρίαινα Βούλας - Δελφίνια Μεταμόρφωσης 11-7, ΝΟ Ιτέας - Τρίαινα Βούλας 6-10, Δελφίνια Μεταμόρφωσης - ΝΟ Σύρου 11-6.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. Τρίαινα Βούλας 12

2. Δελφίνια Μεταμόρφωσης 9

3. ΝΟ Σύρου 6

......................................................

4. ΝΟ Ιτέας 3

5. Ροή 0

*** Ο ΓΟ Μεσολογγίου δεν εμφανίστηκε καθόλου στους αγώνες.

Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Νίκαιας):

ΝΟ Αλιβερίου - ΝΟ Μυτιλήνης 3-14, Άρης Νίκαιας - ΠΑΕ Άργης 9-8, ΑΝΟ Μεταμόρφωσης - Τρίτων Αμαρουσίου 4-12, ΝΟ Μυτιλήνης - Άρης Νίκαιας 9-9, ΠΑΕ Άργης - ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 9-8, Τρίτων Αμαρουσίου - ΝΟ Αλιβερίου 16-3.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. Τρίτων Αμαρουσίου 15

2. Άρης Νίκαιας 10

3. ΝΟ Μυτιλήνης 8

.......................................................

4. ΠΑΕ Άργης 7

5. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 3

6. ΝΟ Αλιβερίου 0

Η Τελική φάση θα διεξαχθεί 31/7-2/8. Η κλήρωση της τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 22/7 στις 13.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Θυμίζουμε ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογία της Τελικής φάσης ανεβαίνουν στη Β' Εθνική Ανδρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ