Με επιτυχία ο 1ος αγώνας Κολύμβησης Αντοχής 2000m (Nέος Πύργος - Ωρεοί)-(video)

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Το απόβροχο της Παρασκευής 7 Αυγούστου χάρισε ένα λαμπερό Σαββατιάτικο πρωινό ιδανικό για αθλητική διοργάνωση.Στον αγώνα πήραν μέρος κολυμβητές / τριες από 16 ετών και πραγματοποιήθηκε...
στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων της περιοχής.Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το γεγονός στο οποίο πήραν μέρος κολυμβητές από την περιοχή,της Χαλκίδας, το Αλιβέρι και άλλες.Μάλιστα κολυμβητές απο το Αλιβέρι (Αθλητές του Ν.Ο.Α.) που βρέθηκαν εκεί τα πήγαν πολύ καλά αρκεί να αναφέρουμε, στο διάπλους των 2.000μ. ο Πολύχρονος ο Αριστείδης τερμάτισε 8ος και η Αγγελέτου Νικολέτα που ήταν και η πρώτη κοπέλα που τερμάτισε, στην γενική κατάταξη ήρθε 10η, επίσης η Αγγελέτου η Σοφία 20η.Στον αγώνα των μικρών ο Σαλταρίκος Γιώργος τερμάτισε 3ος και ο Πολύχρονος ο Γιώργος 4ος.
Συνολικά 36 αθλητές διαγωνίσθηκαν και τερμάτισαν όλοι, ο πρώτος με χρόνο 32:21 και ο τελευταίος με χρόνο 1:55:46.
Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών, Εκπολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Ωρεών, Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέου Πύργου «Αναγέννηση», Αλιευτικό Σύλλογο Νέου Πύργου – Ωρεών «Ο Ποσειδών» που ένωσαν τις δυνάμεις τους και για πρώτη φορά στα αθλητικά τοπικά δρώμενα ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος αγώνας κολύμβησης αντοχής Ν.Πύργου-Ωρεών.
Σε δεύτερη φάση πραγματοποιήθηκε αγώνας μικρών κολυμβητών 13 έως 15 ετών, μήκους 300 μέτρων, στον οποίο πήραν μέρος 17 μικροί κολυμβητές, οι οποίοι ξεκίνησαν απο το σημείο των προπονήσεων του Ν.Ο.Δ.Ω. και τερμάτισαν στο λιμάνι των Ωρεών.
Παράλληλα με τον αγώνα αρκετοί ήταν οι εθελοντές που με τα σκάφη τους συνόδευαν-προστάτευαν τους αθλητές , καθ' όλη την αθλητική διαδικασία.
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Δ. Ωρεών Κώστας Μπάμης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και απένειμε τα βραβεία μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Ζουπανιώτη και τον Λιμενάρχη Αιδηψού κ. Δανίκα.Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Αν. Στερεάς & Εύβοιας κ. Ευάγγελος Μούτουπας ο οποίος συνέδραμε με την εμπειρία του στην επιτυχή ολοκλήρωση των αγώνων.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία,δίνοντας τη βεβαιότητα οτι του χρόνου θα μπορεί να επαναληφθεί-ίσως-και με μεγαλύτερη συμμετοχη!Συγχαρητήρια για την έμπνευση και το κουράγιο σε όλους όσους συμμετείχαν,στεγνούς και βρεγμένους...
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ 2000μ.













Τα αποτελέσματα των αγώνων αναλυτικά

ΔΙΑΠΛΟΥΣ 2000μ. ΠΥΡΓΟΣ-ΩΡΕΟΙ

ΑΓΩΝΑΣ 300μ. ΩΡΕΟΙ 2015








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ