Ναυτική εβδομάδα στο Πλωμάρι 2015

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία αναβίωσε μετά από αρκετά χρόνια η Ναυτική Εβδομάδα στο Πλωμάρι της Μυτιλήνης, μια παραδοσιακή εκδήλωση που είχε καθιερωθεί από το παρελθόν. Το πρόγραμμα περιείχε πολλές δραστηριότητες, εκδηλώσεις
και αγωνίσματα, όπως ιστιοπλοϊκούς αγώνες, αγώνες ταχύτητας, επιδείξεις θαλάσσιου σκι και τζετ σκι, κολυμβητικούς αγώνες, παιχνίδια όπως ο στύλος με το γράσο, διαγωνισμό ψαροτούφεκου, διαγωνισμό ψαρέματος, διαγωνισμό ζωγραφικής, έκθεση με παλιές φωτογραφίες του Πλωμαρίου.
Στις εκδηλώσεις αυτές συμμετείχε και η μικρή μας κολυμβήτρια Βερονίκη Αργύρη, η οποία βρίσκονταν εκεί για τις διακοπές της. Η Βέρα λοιπόν αγωνίστηκε στο τελικό των 25μ. ελεύθερο κοριτσιών (2006-2007) και κατέκτησε την τρίτη θέση, συμμετείχε επίσης και στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τη "θάλασσα" παίρνοντας και αναμνηστικό συμμετοχής, αλλά και στο παιχνίδι που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους "ο στύλος με το γράσο". Σε αυτό το παιχνίδι σκοπός του ήταν να σταθείς όρθιος στο στύλο στον οποίο είχε γράσο και να καταφέρεις να φτάσεις στην άκρη του να πιάσεις την σημαία.
Η Βέρα εκτός απο την κολύμβηση ασχολείται και με την ιστιοπλοϊα, δεν είχε όμως την ευκαιρία να αγωνιστεί μιας και αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένοι αγώνες λόγο καιρού-(άπνοια).
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με βραδιά Ούζου με ζωντανή μουσική, κακαβιά και σαρδέλες, με την συμμετοχή των ποτοποιείων Αρβανίτη, Βαρβαγιάννη και Ματαρέλλη.
Οι εκδηλώσεις υποστηρίχθηκαν από πολλούς εθελοντές, ανάμεσα τους ο Λευτέρης Χρυσόμαλλος μαζί με μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ο Στρατής Μιχαλέλης, ο Γιώτης Φρυδάς, ιδιοκτήτες σκαφών που τα διέθεσαν για τις ανάγκες των εκδηλώσεων και πολλοί άλλοι.

Δείτε βίντεο από τους κολυμβητικούς αγώνες και ακολουθούν φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας.

ΒΕΡΟΝΙΚΗ ΑΡΓΥΡΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food