Άγριο ξύλο στο Ελλάδα-Κροατία

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πριν από την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών Κ23 στο Αλμάτι, η Κροατία ήταν από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, έγινε το απόλυτο φαβορί τρομοκρατώντας τους πάντες.
Εκτός από τους Έλληνες που έκαναν την ανατροπή, προκαλώντας την έκρηξη των Κροατών.

Μόνο ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και οι παίκτες του είχαν πίστη στη φοβερή πρόκριση. Και όμως, μπήκαν αποφασισμένη στην πισίνα να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να αφήσουν εκτός τετράδας την κορυφαία ομάδα του τουρνουά. Η αποφασιστικότητα των Ελλήνων διεθνών προκάλεσε τον εκνευρισμό στους Κροάτες που δεν είχαν συνηθίσει να μένουν πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να καταφύγουν σε πολύ σκληρό παιχνίδι. Αυτό οδήγησε τους διαιτήτες της αναμέτρησης να βγάζουν διαρκώς κόκκινες κάρτες!
Στο πρώτο οκτάλεπτο αποβλήθηκε ο Αντούν Γκορέτα για πολύ σκληρό παιχνίδι. Αργότερα, στην τρίτη περίοδο τον ακολούθησε ο Ρίνο Μπούριτς ο οποίος έριξε κεφαλιά (!) στον Στέλιο Αργυρόπουλο Κανάκη με το σκορ να είναι 7-10 υπέρ της Εθνικής μας. Στη συνέχεια, οι Έλληνες διεθνείς κάνουν το 7-11 για να προκαλέσουν εκ νέου τον εκνευρισμό στους Κροάτες, με τον Ιβάν Ζίφκοβιτς να αποβάλλεται γιατί γρονθοκόπησε Έλληνα παίκτη!
Η κατάσταση με τους Κροάτες ξέφυγε και εκτός πισίνας με το τεχνικό τιμ και τους συνοδούς να διαμαρτύρονται στη γραμματεία πως ο Αργυρόπουλος Κανάκης έχει τρεις αποβολές και όχι δύο και θα έπρεπε να αποβληθεί. Ακολούθησαν διπλές αποβολές και από τις δύο ομάδες με κόκκινη κάρτα και με το σκορ να είναι στο 11-11. Ευστοχώντας σε πέναλτι τόσο η Κροατία και η Ελλάδα το σκορ έγινε 12-12 και με 1:46 να απομένει για τη λήξη ακολούθησε ακόμα μία διπλή αποβολή με το συνολικό αριθμό των κόκκινων καρτών να φτάνει τις οκτώ! Στο 1:33 ο Καπετανάκης σκόραρε από τα 8 μέτρα, έκανε το 13-12 και οι Κροάτες ξεσηκώθηκαν υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας διεθνής είχε τρεις αποβολές και δεν έπρεπε να βρίσκεται εντός πισίνας! Με τη λήξη του αγώνα, ένας Κροάτης παίκτης ξεσπούσε στις διαφημιστικές ταμπέλες, ένας άλλως έσπασε ένα παράθυρο, κάποιοι έκλαιγαν, ενώ οι υπεύθυνη της κροατικής ομάδες ούρλιαζαν στη γραμματεία. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις μίας ώρας (!) οι υπεύθυνοι της FINA κατοχύρωσαν το αποτέλεσμα και έστειλαν την Ελλάδα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ