Ποινές και στους προπονητές

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Διακοπή συνεργασίας προπονητή με αθλητή που έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο αντι-ντόπινγκ και επιστροφή χρημάτων από διακρίσεις αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι της αμερικανικής κολυμβητικής ομοσπονδίας.Σημαντικό βήμα για την καταπολέμηση του ντόπινγκ πραγματοποίησε
η αμερικανική κολυμβητική ομοσπονδία το Σάββατο κλείνοντας τα «παραθυράκια» του νόμου που σήκωναν πολλές παρερμηνείες. Συγκεκριμένα με άμεση ισχύ οι προπονητές στις ΗΠΑ δε θα έχουν το δικαίωμα να γυμνάζουν κολυμβητές που εκτίουν ποινή για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Παράλληλα υποχρεώνονται να επιστρέψουν τα χρηματικά έπαθλα που απέσπασαν λόγω διακρίσεων των αθλητών τους αν εκείνοι βρεθούν θετικοί σε έλεγχο.
Η επιτροπή κανονισμών της αμερικανικής ομοσπονδίας πρότεινε τα νέα μέτρα την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια συνεδρίου των μελών των υγρών σπορ προκειμένου να καταστεί απολύτως σαφές στους προπονητές πως πρέπει να εναρμονιστούν με το πνεύμα της WADA.
Η αμερικανική ομοσπονδία ενέκρινε συνολικά 27 νέους κανονισμούς. Μεταξύ αυτών προβλέπεται η απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους μελών με οποιαδήποτε ιδιότητα που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα λόγω παραβίασης κανονισμών. Επίσης προβλέπεται η χρήση κάμερας και καταγραφής αγώνων για να εξακριβωθεί τυχόν αγωνιστική παράβαση σε περίπτωση ένστασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ