Ποινές και στους προπονητές

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Διακοπή συνεργασίας προπονητή με αθλητή που έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο αντι-ντόπινγκ και επιστροφή χρημάτων από διακρίσεις αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι της αμερικανικής κολυμβητικής ομοσπονδίας.Σημαντικό βήμα για την καταπολέμηση του ντόπινγκ πραγματοποίησε
η αμερικανική κολυμβητική ομοσπονδία το Σάββατο κλείνοντας τα «παραθυράκια» του νόμου που σήκωναν πολλές παρερμηνείες. Συγκεκριμένα με άμεση ισχύ οι προπονητές στις ΗΠΑ δε θα έχουν το δικαίωμα να γυμνάζουν κολυμβητές που εκτίουν ποινή για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Παράλληλα υποχρεώνονται να επιστρέψουν τα χρηματικά έπαθλα που απέσπασαν λόγω διακρίσεων των αθλητών τους αν εκείνοι βρεθούν θετικοί σε έλεγχο.
Η επιτροπή κανονισμών της αμερικανικής ομοσπονδίας πρότεινε τα νέα μέτρα την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια συνεδρίου των μελών των υγρών σπορ προκειμένου να καταστεί απολύτως σαφές στους προπονητές πως πρέπει να εναρμονιστούν με το πνεύμα της WADA.
Η αμερικανική ομοσπονδία ενέκρινε συνολικά 27 νέους κανονισμούς. Μεταξύ αυτών προβλέπεται η απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους μελών με οποιαδήποτε ιδιότητα που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα λόγω παραβίασης κανονισμών. Επίσης προβλέπεται η χρήση κάμερας και καταγραφής αγώνων για να εξακριβωθεί τυχόν αγωνιστική παράβαση σε περίπτωση ένστασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food