«Στηρίξτε την Εθνική»!

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στον κόσμο, η μοναδική ελληνική που έχει προκριθεί ήδη στους Ολυμπιακούς και αποδίδει εξαιρετικό πόλο. Και όμως αγωνίζεται σε άδειες κερκίδες…
Μετά τον αγώνα με τη Ρουμανία για το world league
όπου η Εθνική επικράτησε με το εντυπωσιακό 17-3, ο Χρήστος Αφρουδάκης δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονο του (και όλων των διεθνών) για την αδιαφορία που δείχνουν οι Έλληνες φίλαθλοι στο άθλημα και την ομάδα που έχει προσφέρει και συνεχίζει το κάνει, τεράστιες διακρίσεις στη χώρα μας. «Αποτελεί μεγάλη επιτυχία η απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς και είναι θετικό ότι δεν έχουμε άγχος και μπορούμε να επικεντρωθούμε στους υπόλοιπους στόχους μας. Ωστόσο είναι αρνητικό η μικρή παρουσία του κόσμου και θεωρώ πως είναι θέμα νοοτροπίας. Πρέπει να βοηθήσουν τα σωματεία γιατί είναι απαράδεκτο να μην βρίσκονται σήμερα στο κολυμβητήριο οι αθλητές των άλλων κλιμακίων της Εθνικής».
Ο Θοδωρής Βλάχος από την άλλη, ανεφέρθηκε στη συνέχεια της Εθνικής και στη μακρά σεζόν μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Ο αγώνας με την Ουγγαρία θα κρίνει τη πρώτη θέση στον όμιλο για τον world league αλλά εμείς σκεφτόμαστε πρώτα τη Γεωργία, την οποία θα υποδεχτούμε την επόμενη αγωνιστική. Οι Ούγγροι παραμένουν μία υπολογίσιμη δύναμη, μολονότι δε κατάφεραν να βρεθούν στη τετράδα του παγκόσμιου πρωταθλήματος στη Ρωσία. Εμείς ήδη ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό με την ομοσπονδία ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και θα φιλοξενήσουμε τους Σέρβους στις 2 Ιανουαρίου ώστε να προπονηθούμε μαζί ενόψει του ευρωπαϊκού. Επίσης θα ταξιδέψουμε στη Σερβία στα μέσα Ιουλίου και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μέρος στο Σαμαρτζίδης Καπ» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food