Ο Ν.Ο.Χαλκίδος χτίζει το μέλλον του

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Με ενθουσιασμό και πάθος έχουν ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο τη νέα σεζόν 2015-2016 οι νεαροί παίκτες του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς. Τα τμήματα υποδομής, οι έφηβοι, οι παίδες και οι «μίνι» παίδες του Ν.Ο.Χ., βρίσκονται
σε διαρκή προετοιμασία, με καθημερινές προπονήσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ ήδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ανταποκρινόμενοι με χαρά σε προσκλήσεις των ομάδων του Πανιωνίου (παίδες-μίνι παίδες) και του Ηλυσιακού (έφηβοι-παίδες), αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας και απόκτησης χρήσιμων εμπειριών. Μάλιστα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Ν.Ο.Χ. πρόκειται να εκδράμει στη Λαμία, προκειμένου να συμμετάσχει σε νέα φιλικά προετοιμασίας και τοπικές αθλητικές εκδηλώσεις.
Μετά τις επιτυχίες των τελευταίων δύο ετών (την άνοδο από την Β΄ Εθνική στην Α2 και την περσινή συμμετοχή στην τελική φάση του Ομίλου ανόδου προς την Α1) , είναι ελπιδοφόρο το γεγονός, ότι ύστερα από πολλά χρόνια ο Ν.Ο.Χ. έχει καταφέρει να στελεχώσει με νέα ταλαντούχα παιδιά και τις μικρότερες κατηγορίες, πέραν αυτής των ανδρών, και έχει τη χαρά και τη δυνατότητα να συμμετέχει σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα, ενώ στα επόμενα μελλοντικά σχέδιά του είναι η προσπάθεια ανασύστασης και της γυναικείας ομάδα υδατοσφαίρισης.
Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος, με σκληρή δουλειά «βήμα προς βήμα», υπομονή και σωστό προγραμματισμό, προσπαθούν και κοπιάζουν καθημερινά, ώστε να φέρουν και φέτος αθλητικές επιτυχίες στην πόλη μας, εγκαθιδρύοντας την ομάδα μας και το τμήμα του water-polo στη θέση που πραγματικά μας αξίζει, και μελλοντικά ανάμεσα στις ισχυρότερες ομάδες της Ελληνικής υδατοσφαίρισης.
                                                             
Η εφορία υδατοσφαίρισης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food