Με δικά του έξοδα στο ευρωπαϊκό

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο 21χρονος πρωταθλητής θα είναι ο τρίτος Έλληνας που θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας καθώς με δικά του έξοδα θα βρεθεί στη Νετάνια από τις 2 έως τις 6 Δεκεμβρίου.Στον προγραμματισμό της νέας
χρονιάς βάζει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας ο Ανδρέας Βαζαίος. Ο 21χρονος πρωταθλητής θα ταξιδέψει στη Νετάνια του Ισραήλ με δικά του έξοδα για να πάρει μέρος στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Δεκεμβρίου. Εκεί θα αγωνιστούν επίσης ο Στέφανος Δημητριάδης και η Νόρα Δράκου καθώς η ΚΟΕ ενέκρινε μόνο τη δική τους συμμετοχή (σύμφωνα και με ανακοίνωση) στον πρώτο μεγάλο αγώνα της χρονιάς.
Ο Βαζαίος δε μπόρεσε να απολαύσει φέτος αρκετές ημέρες ξεκούρασης λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων που συνέπεσαν με την αρχή της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις στο κολυμβητήριο της Αργυρούπολης και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου έχει εξασφαλίσει το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 50άρας του Λονδίνου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στα 200μ. μεικτή ατομική, ενώ θα βοηθήσει την ομάδα της σκυταλοδρομίας στο κυνήγι της πρόκρισης στο Λονδίνο. Από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου ο Βαζαίος θα βρίσκεται στη Γαλλία για να συμμετάσχει μαζί με τον Δημητριάδη στο διεθνές μίτινγκ 25άρας πισίνας του Σεν Ντιζιέ, κολυμπώντας σε 50μ. και 100μ. ελεύθερο, 50μ. και 100μ. πεταλούδα, 50μ. ύπτιο και 100μ. μεικτή ατομική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ