«Δεν φοβάμαι τον Φελπς»

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Φελπς και Λε Κλος έχουν να βρεθούν αντιμέτωποι στην ίδια πισίνα από τους Ολυμπιακούς του 2012. Η κόντρα τους ωστόσο είναι από τις πολυαναμενόμενες των Αγώνων του 2016. Με τον Νοτιοαφρικανό να είναι ο κάτοχος Ολυμπιακού και παγκόσμιου τίτλου στην πεταλούδα.

Αμέσως μετά τη νίκη του στα 100μ. πεταλούδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, ο Λε Κλος απάντησε στον Φελπς που είχε πει ότι δε γίνονται πια καλοί χρόνοι στο αγώνισμα. «Μόλις έκανα επίδοση που ο Φελπς δεν έχει καταφέρει να κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τώρα μπορεί να σιωπήσει» δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός, ωστόσο όμως, λίγα 24ωρα αργότερα, ο Φελπς με το 50.45 στο εθνικό πρωτάθλημα των, ΗΠΑ έκανε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.
Σήμερα, έχοντας περάσει αρκετές εβδομαδές από την… φραστική κόντρα, ο Λε Κλος ξαναμίλησε. Αυτή τη φορά ωστόσο ήταν πιο ήπιος. Ο Ντοτιοαφρικανός αναφέρθηκε στην κόντρα που θα έχει σε 100μ. και 200μ. πεταλούδα στο Ρίο με τον Φελπς. «Τον σέβομαι πολύ. Ήταν το είδωλο μου όταν ήμουν μικρός. Ωστόσο για μένα αποτελεί μεγάλη έκπληξη που κατάφερε τόσο γρήγορα να κάνει τέτοιους χρόνους επιστρέφοντας από αποχή. Η κόντρα μας στο Ρίο θα είναι… βαρεών βαρών αλλά δεν τον φοβάμαι. Μπορώ να αντέξω την πίεση» δήλωσε ο Λε Κλος ο οποίος μετά το παγκόσμιο του Καζάν προτίμησε να μην αγωνιστεί στη σειρά των παγκοσμίων κυπέλλων προκειμένου να ξεκουραστεί.
Αντιθέτως, ο Φελπς έκανε ένα μικρό διάλειμμα και ήδη έχει ένα μήνα προετοιμασίας καταγεγραμμένο. Ο Αμερικανός θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος των 20 μηνών. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως για να πάει στους Ολυμπακούς, θα πρέπει να κερδίσει τη θέση του, μέσα από τα αμερικάνικα τράιαλς, μια διαδικασία επιπέδου, παγκοσμίου πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ