"Καταδικασμένοι Πρωταθλητές"

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Η νίκη της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού επί της Πάντοβα με σκορ 10-6 σήμανε και την πρώτη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης στην ιστορία του τμήματος. Αυτό φυσικά δε θα μπορούσε, παρά να σημάνει την αρχή για πανηγυρισμούς από τους φίλους των Πειραιωτών, που...
δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο “Π.Καπαγέρωφ”. Μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα το pisina.net εξασφάλισε τις δηλώσεις της Χριστίνας Τσιλιγκίρη και της Χρυσής Διαμαντοπούλου.

Χριστίνα Τσιλιγκίρη -Υπεύθυνη επικοινωνίας Ολυμπιακού

“Φέραμε και πάλι το κύπελλο στον Πειραιά μας. Προορισμός μας και στόχος μας είναι οι κούπες και σήμερα τα καταφέραμε. Πριν δύο χρόνια που πήραμε το Κύπελλο Ευρώπης λέγαμε, ότι η ομάδα έχει χρυσή στόφα. Τρία συνεχόμενα κύπελλα και συνεχίζουμε. Πλέον τίποτα δε μας γκρεμίζει από την κορυφή. Ήταν να παίξουμε με άλλη αντίπαλο και τελικά παίξαμε με την Πάντοβα. Και πάλι την κερδίσαμε. Από ότι φαίνεται, όποιος έρχεται απέναντι μας θα τον κερδίζουμε. Είμαστε καταδικασμένοι πρωταθλητές.”

Χρυσή Διαμαντοπούλου – τερματοφύλακας Ολυμπιακού

“Η αλήθεια είναι ότι όλα τα κορίτσια πήγαμε πολύ καλά και ιδιαίτερα στην άμυνα. Όλα δούλεψαν ρολόι και όπως φάνηκε το θέλαμε πάρα πολύ. Παίξαμε με μεγάλο πάθος και σ” αυτό οφείλεται και η μεγάλη διαφορά. Ο Ολυμπιακός έχει θέσει υψηλούς στόχους αυτή τη χρονιά και χρειάζεται πολλή δουλειά. Είναι μεγάλη χαρά και σίγουρα μια επιβράβευση ο σημερινός τίτλος.”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ